Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 ianuarie 2019

În urma unor experiențe pozitive pentru tine, ai devenit mult mai sigură pe tot ceea ce reprezinți ca persoană. La momentul actual, indiferent de postura în care te afli, știi cât valorezi. Noul raport față de sine te ajută să descoperi în tine tot mai multe resurse de care nu erai conștientă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 ianuarie 2019

Lași lucrurile să decurgă de la sine, iar modul în care viața te provoacă îți accentuează senzația de neapartenență pe care o resimți de ceva timp. Ai nevoie de mai multă determinare și poate de susținere pentru a face primul pas către ceea ce poate reprezenta ”readaptarea propriei vieți”.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 ianuarie 2019

Tot mai des ești adusă față în față cu provocări pe care ai evitat mereu să le depășești, într-un fel sau altul. Deși îți dorești să ieși din anonimat și să aduci valoare propriei vieți, încă nu ai reușit să îți dai seama dacă ești capabilă să crezi cu tot sufletul în schimbare.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 ianuarie 2019

Intrigile care au loc astăzi la birou parcă te lasă cu un gust amar. Fără să îți dai seama când se întâmplă acest lucru, te găsești în postura de a percepe anumiți oameni sub o altă armură, mult mai negativă față de tot ceea ce cunoșteai despre ei. Este important să reușești să nu lași ca aceste aspecte să îți afecteze profesionalismul de care ai dovadă întotdeauna.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 ianuarie 2019

La birou ai în jur oameni fideli și devotați și pe care te poți baza în orice context. Familia pare uneori că te instigă la conflicte pentru că nu este de acord cu modul în care îţi trăieşti viaţa, dar în același timp este și singura alături de care îți regăsești motivația și determinarea de a face lucruri frumoase pentru tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 ianuarie 2019

Conexiunile interpersonale de care ai parte sunt foarte importante pentru viața ta emoțională. În zilele astea, forțele cosmice gravitează în jurul tău, impulsionându-te să te lași condusă de intuiție în tot ceea ce faci. Descoperi noi sensuri ale lucrurilor de care ești înconjurată și asta te face să fii mai plină de vitalitate.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 ianuarie 2019

Indiferent de ceea ce simți, evită să respingi persoanele care nu-ți îndeplinesc așteptările. Este posibil ca majoritatea dintre ele să nu aibă energia necesară pentru a se ”conecta” la tine. Sunt contexte în viață care necesită o mai bună înțelegere din partea noastră și deschidere către flexibilitate.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 ianuarie 2019

Nu reușești să preiei inițiativa deoarece sunt mereu alții care ți-o iau înainte. Renunță să fii mereu atât de calculată în acțiuni deoarece riști să îți petreci viața într-o monotonie continuă, care cu siguranță îți va induce, la un moment dat, stări de frustrare pe care nu vei mai putea să le controlezi așa cum o faci acum.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 ianuarie 2019

Deși evenimentele care au loc astăzi nu reușesc să îți ofere o ancoră pentru echilibru, nu te lași condusă de starea de confuzie pe care este posibil să o simți. Emoțiile negative ajung să fie toxice doar în momentul în care alegi să le interiorizezi. În fiecare zi și în fiecare situație încerci să practici acest mod de a acționa.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 ianuarie 2019

Atunci când vine vorba de familie și prieteni apropiați, loialitatea pe care o expui le oferă un punct de sprijin. În timp ce toată lumea pare să acționeze disperat în ceea ce privește cariera, la tine orice pas este calculat. În acest punct în care te afli nu îți permiți nicio mișcare greșită.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 ianuarie 2019

Deși știi despre sine că ești genul de persoană care se ”sacrifică” pentru cei din jur, astăzi alegi să spui ”nu”. Îți dorești mai multă autenticitate în viața ta și primul pas în această direcție este să îți dai seama de cei care vor rămâne alături de tine, indiferent de deciziile pe care le iei.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 ianuarie 2019

Modul tău de a te comporta scoate la iveală multe clișee. Încerci să incluzi în acțiunile tale tot felul de prejudecăți în care poate nu crezi, dar o faci doar pentru a te face remarcată. O astfel de atitudine nu te definește ca persoană și trebuie să renunți la ea pentru că va crea dezechilibre în viața ta.
Articole astro