Horoscopul zilei de 17 Ianuarie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 ianuarie 2018

Totul se rezuma la echilibru si flexibilitate in acest inceput de zi. Sportul te ajuta sa functionezi foarte bine din punct de vedere fizic si mintea ta va ajunge si ea la acelasi nivel in scurt timp. Nu te da batuta! Lupta intr-un mod calm si perseverent pentru ceea ce iti doresti.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 ianuarie 2018

Esti minunata, desigur, insa uneori iti place sa auzi asta chiar si atunci cand nu o arati. Inceputul acestei zile nu e deloc pe gustul tau. Chiar daca nu iti sta in fire sa faci asta, vei ramane rezervata si tacuta. Colegii de la birou ajung chiar sa isi puna semne de intrebare cu privire la comportamentul tau.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 ianuarie 2018

In relatia personala tu te ocupi mereu de partea financiara. Astazi iei cateva decizii materiale care vor fi contestate de catre partener. Cu toate astea ai argumente solide care le sustin. La birou incerci sa joci cu cartile pe fata, desi mediul ostil in care lucrezi nu este compatibil cu acest tip de actiuni.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 ianuarie 2018

Energia pe care o resimti este semnul ca ai reusit sa te odihnesti nopatea trecuta. Aceasta zi provocatoare va fi greu de suportat. Intrebarile pe care le ai nu isi primesc intotdeauna raspunsurile. Curiozitatea ta poate fi uneori destul de intrusiva pentru cei din jur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 ianuarie 2018

Iti faci singura norocul, insa si contextele in care te afli la locul de munca au un aport important in acest sens. Viata sentimentala iti ofera si ea o multime de motive pentru ca a te simti implinita si linistita. In aceasta perioada din viata ta nu se intampla nimic care sa iti zdruncine echilibrul interior.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioara - horoscop azi, 17 ianuarie 2018

Incearca sa fii mai receptiva la semnalele pe care ti le trimite organismul. Poate ai nevoie de mai multa miscare, poate odihna iti lipseste sau poate pur si simplu trebuie sa mai incetinezi putin ritmul in care traiesti. Esti obsedata de ideea de reusita! Nu accepti concesii in acest sens.

Balanta

Horoscop zilnic Balanta - horoscop azi, 17 ianuarie 2018

Acorzi multa atentie regulilor sociale si morale. Te tii mereu de cuvant atunci cand faci o promisiune. Partenerul te sprijina din plin in toate deciziile pe care le iei. Determinarea de care dai dovada va face ca viata ta profesionala sa infloreasca si sa sa dezvolte exact asa cum iti doresti.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 ianuarie 2018

Castigi tot mai multa popularitate la birou. Esti sigura pe actiunile pe care le faci si iti asumi responsabilitatea pentru tot ceee ce faci. Unele proiecte importante la care lucrezi de ceva timp se vor finaliza cu succes in perioada ce urmeaza. In seara asta te decizi sa lasi deoparte munca. Ai nevoie de relaxare.

Sagetator

Horoscop zilnic Sagetator - horoscop azi, 17 ianuarie 2018

E posibil sa fie nevoie sa faci o schimbare destul de radicala. Chiar daca te surprinde si pe tine acest lucru, o vei face fara ezitare daca simti ca e spre binele tau. Chiar daca nu iti place sa recunosti asta, aparentele vor conta destul de mult astazi. Te lasi influentata de ele.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 ianuarie 2018

Mai ales astazi, ai o multime de asteptari de la partenerul tau viata. Desi uneori nu recunosti, esti atrasa de persoane cu un statut social inalt sau cu o reputaţie remarcanta. Daca esti singura, viata ta romantica tinde sa se amestece intr-un mod surprinzator cu cea sociala sau profesionala.

Varsator

Horoscop zilnic Varsator - horoscop azi, 17 ianuarie 2018

In sectorul personal, lucrurile vor evolua intr-un mod frumos si natural, mai ales daca iti imparti viata cu o persoana cu care esti pe aceeasi lungime de unda. Astazi te simti foarte sigura pe tine si pe alegerile pe care le faci. Acest mod de a vedea lucrurile te ajuta mult in raport cu propria persoana si frustrarile pe care le ai.

Pesti

Horoscop zilnic Pesti - horoscop azi, 17 ianuarie 2018

Energia pe care o resimti astazi va fi potrivita pentru o planificare generala a proiectelor. Abtine-te de la a spune ceva ce mai tarziu vei regreta! In viata sentimentala urmeaza sa traiesti un adevarat carusel al emotiilor. Este important sa iesi cu fruntea sus din aceasta batalie.
Articole astro