Horoscopul zilei de 17 februarie 2024

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 februarie 2024

Anumite ”mișcări” care au loc la nivel energetic te provoacă să ieși din zona de confort și să faci lucrurile într-o manieră mai neconvențională. Astăzi te simți creativă și dai curs inițiavelor pe care le ai. Pui în practică multe idei care îți traversează mintea, chiar dacă unele nu se potrivesc cu ritmul tău de viață.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 februarie 2024

Având în vedere poziția de începător pe care o ocupi, este nevoie să rămâi receptivă la absolut tot ceea ce se decide. Chiar dacă pentru moment nu te mai poți ocupa de proiectele personale, nu te descuraja. Această etapă face parte dintr-un proces important pentru tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 februarie 2024

Pur și simplu, nu dorești să îți expui vulnerabilitatea. Jupiter va adopta o poziție mult prea ”contrariată” pentru a te putea ghida în aceste momente dificile în care te afli. Fără sprijinul unei persoane de încredere, îți va fi destul de dificil să îți restabilești echilibrul interior.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 februarie 2024

Oferi sprijin și afecțiune tuturor celor care au nevoie de ele, uitând chiar de propria persoană. Deși te afli într-o perioadă armonioasă a propriei vieți, ai senzația că îți lipsește ceva. Poate este vorba despre faptul că ai mult prea multe așteptări atât de la tine, cât și de la cei din jur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 februarie 2024

Ești expansivă și sociabilă pe întreg parcursul zilei. Lucrurile se aranjează de la sine exact așa cum îți dorești. Nu depui niciun efort în absolut nimic din ceea ce întreprinzi. Dacă ești implicată într-o relație romantică, chiar dacă îți este dificil să îți exprimi sentimentele, nu alegi să le reprimi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 februarie 2024

Încrederea cu care îți vei susține astăzi punctul de vedere te va ajuta să te remarci. Chiar dacă îți este frică că atitudinea pe care o adopți poate fi considerată deplasată, te interesează mai mult efectul pozitiv pe care o astfel de inițiativă îl poate avea asupra carierei tale.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 februarie 2024

Sentimente confuze te urmăresc întreaga zi. Vei trece prin destul de multe momente de cotitură care te vor face să ajungi la un blocaj emoțional profund. De asemenea, este posibil ca partenerul de viață să aibă câteva probleme de sănătate, iar tu, ca în orice situație asemnătoare, nu știi cum să acționezi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 februarie 2024

Deşi consideri că viaţa te îndeamnă să îţi asculţi inima, sunt situaţii în care ar fi de preferat să fii mai selectivă atunci când faci alegeri. Comportamentele celor din jur nu ar trebui să îți definească confortul psihic. Această zi aduce cu sine destul de multe frustrări în plan personal.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 februarie 2024

Din cauza stării emoționale pe care o ai, ești sensibilă și din punct de vedere al imunității. Este posibil să contactezi un virus destul de puternic care te va ține la pat pentru câteva zile. Cu toate astea, reușești să te odihnești și să îți faci ordine printre gânduri și responsabilități. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 februarie 2024

Dacă astăzi te vei afla la birou, va trebui să iei decizii importante pentru desfășurarea proiectelor pe care le coordonezi. Este important să acționezi, mai ales atunci când este vorba de momente cheie. Cu toate astea, o importanță deosebită o reprezintă și modalitatea în care alegi să o faci.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 februarie 2024

Indiferent de ceea ce simți, evită să respingi persoanele care nu-ți îndeplinesc așteptările. Este posibil ca majoritatea dintre ele să nu aibă energia necesară pentru a se ”conecta” la tine. Sunt contexte în viață care necesită o mai bună înțelegere din partea noastră și deschidere către flexibilitate.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 februarie 2024

Chiar dacă în această perioadă momentele de ”rătăcire” și-au mărit intensitatea sau durata, este important că realizezi ceea ce ți se întâmplă. Acesta este primul pas spre vindecare. Cunoașterea de sine presupune mult exercițiu psihic și implicare consecventă în înțelegerea propriilor trăiri.  
Articole astro