Horoscopul zilei de 17 februarie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 februarie 2022

Ești expresivă și sociabilă pe întreg parcursul zilei. Lucrurile se aranjează de la sine exact așa cum îți dorești. Chiar dacă îți este dificil să îți exprimi sentimentele, nu alegi să le reprimi. Ele îți dictează întreaga viață și tu simți împlinirea chiar prin acest mod de a privi viața.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 februarie 2022

Dintr-odată ai impresia că lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori în relațiile cu ceilalți la începutul acestei zile. Nu te împacienta! Ele se vor regla în urma unor discuții lămuritoare care vizează aspecte destul de sensibile. Ai încredere în ceea ce simți!  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 februarie 2022

Te muți dintr-un loc în altul și aștepți doar să treacă timpul. Tensiunea pe care o resimți nu pare să aibă motive de care tu să fii conștientă. Atunci când lucrurile încep să ia o formă prea dificil de integrat pentru tine, trebuie să rămâi lucidă și conectată la cei care contează cu adevărat pentru tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 februarie 2022

Starea de agitație pe care o resimți este efectul mai multor neajunsuri de care ai parte. Nu știi niciodată ceea ce trebuie să faci pentru a minimaliza cât mai mult haosul din viața ta. Mai mult decât atât, ai senzația că toate acțiunile pe care le întreprinzi accentuează sentimentul de neconcordanță pe care îl trăiești.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 februarie 2022

Viața ta emoțională va trece printr-o revigorare accentuată. Te lași dusă de val și astfel reușești să colecționezi amintiri frumoase alături de persoana iubită. Multe situații tensionate vor fi cu atât mai dificile cu cât oboseala psihică se acumulează de la o zi la alta.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 februarie 2022

Luptă într-un mod calm și perseverent pentru ceea ce îți dorești! În multe contexte este posibil să nu fii observată fix de acele persoane de la care ai nevoie de o astfel de atenție. Indiferent de acest lucru, nu trebuie să rămâi cramponată în tot felul de scuze în legătură cu propriul comportament.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 februarie 2022

Lucrurile se aranjează de la sine exact așa cum îți dorești. Nu depui niciun efort în absolut nimic din ceea ce întreprinzi. Chiar dacă îți este dificil să îți exprimi sentimentele, nu trebuie să le reprimi. Ele ne dictează întreaga viață, mai ales la nivel inconștient.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 februarie 2022

În perioada asta trebuie să te aștepți la câteva experiențe radicale. N-ar fi rău să încerci să faci niște lucruri pe care nu le-ai mai experimentat niciodată. Paleta de trăiri de care vei avea parte te va menține vie. Disciplina și munca asiduă te-au ajutat întotdeauna să câștigi în fața celorlalți ”rivali”.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 februarie 2022

Totul în viața ta se rezumă la echilibru și flexibilitate. Activitatea fizică te ajută să funcționezi foarte bine din punct de vedere fizic. Prin relaxare și detensionare și psihicul tău va ajunge la același nivel în scurt timp. Luptă cu o atitudine calmă și perseverentă pentru ceea ce îți dorești!  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 februarie 2022

Implicațiile somatice sunt de luat în considerare, mai ales atunci când treci prin perioade tensionate. Niciodată nu ai fost mai ”împrăștiată” emoțional ca în această perioadă. Este posibil ca anumite evenimente să scoată la iveală frustrări pe care îți este greu să le integrezi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 februarie 2022

Toată lumea știe despre tine că nu ești un ”fan” al rutinei. Cu toate astea, de cele mai multe ori reușești să urmezi cu strictețe anumite ritualuri. Soarele și Venus pulsează destul de evident în viața profesională. Este posibil să fii surprinsă de o promovare.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 februarie 2022

Intențiile pe care le aveai cândva în raport cu o anumită persoană apropiată încep să își piardă din sens. Înveți să nu mai ai așteptări de la viață și implicit, de la cei din jur. Probabilitatea ca ceea ce îți dorești să se și întâmple este destul de mică având în vedere unde te afli acum. Din păcate, alegi mereu să rămâi pe tușă.
Articole astro