Horoscopul zilei de 17 februarie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 februarie 2021

Simți lipsa unei conexiuni reale cu o persoană importantă, dar indiferent de acest lucru parcă nu ești capabilă să acționezi în acest sens. Te consideri a fi mereu ”reacțiunea unei acțiuni” și de aceea comportamentul tău este direct dependent de tot ceea ce fac cei din jur.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 februarie 2021

Te îndepărtezi într-un mod asumat de anumite persoane din viața ta. Capacitatea ta de a te detașa emoțional este percepută ca fiind un avantaj în relațiile interpersonale. Acest lucru se datorează încrederii în sine pe care nimeni nu ți-o poate zdruncina.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 februarie 2021

În perioada asta trebuie să te aștepți la câteva experiențe radicale. N-ar fi rău să încerci să faci niște lucruri pe care nu le-ai mai experimentat niciodată. Paleta de trăiri de care vei avea parte te va menține vie. Disciplina și munca asiduă te-au ajutat întotdeauna să câștigi în fața celorlalți ”rivali”.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 februarie 2021

A te sustrage din fața provocărilor denotă o lipsă de încredere în sine sau în propriile obiective. Indiferent de starea emoțională pe care o vei avea, astăzi vei alege să strălucești în ochii celor din jur. Ai nevoie de un astfel de contact social.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 februarie 2021

Totul în viața ta se rezumă la echilibru și flexibilitate. Activitatea fizică te ajută să funcționezi foarte bine din punct de vedere fizic. Prin relaxare și detensionare și psihicul tău va ajunge la același nivel în scurt timp. Luptă cu o atitudine calmă și perseverentă pentru ceea ce îți dorești!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 februarie 2021

Astăzi alegi să rămâi retrasă și să nu preiei inițiativa. Este posibil ca unele stări interioare pe care le ai să exprime ceva mai mult decât doar ceva emoțional. Implicațiile somatice sunt de luat în considerare, mai ales atunci când treci prin perioade tensionate.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 februarie 2021

Niciodată nu ai fost mai ”împrăștiată” emoțional ca în această perioadă. Este posibil ca anumite evenimente să scoată la iveală frustrări pe care îți este greu să le integrezi. Toată lumea știe despre tine că nu ești un ”fan” al rutinei. Cu toate astea, de cele mai multe ori reușești să urmezi cu strictețe anumite ritualuri.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 februarie 2021

Soarele și Venus pulsează destul de evident în viața profesională deoarece vei fi surprinsă cu o promovare. Emoțional, te deschizi prea mult în fața celorlalți și această nevoie de compasiune poate fi un indiciu că tu nu ești bine cu tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 februarie 2021

Saturn rămâne destul de activ astăzi. În viața personală vei avea parte de mult romantism și tandrețe. Intențiile pe care le aveai cândva în raport cu o anumită persoană apropiată încep să își piardă din sens. Înveți să nu mai ai așteptări de la viață și implicit, de la cei care fac parte din ea.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 februarie 2021

Consideri că ai instrumentele necesare pentru a atinge succesul profesional la care visezi. Cu toate astea, sunt multe situații în care confuzia te ”forțează” să iei decizii greșite în raport cu dezvoltarea ta. Indiferent de acest lucru, dă-ți voie să simți ceea ce este de simțit.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 februarie 2021

Tot ceea ce alcătuiește viața ta actuală reprezintă catalizatorul pentru propria fericire, chiar dacă uneori îți este dificil să accepți unele lucruri. Delăsarea de care constați că ești capabilă în contextul profesional este de fapt lipsa unei motivații pentru a fi mai bună în ceea ce faci.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 februarie 2021

În orice context social sau familial te-ai afla, încerci întotdeauna să te ferești de judecata altora. Îți dorești foarte mult să nu mai trăiești prin prisma opiniilor celor din jur. Lucrezi foarte mult ca acest proces să devină parte constantă din tine.
Articole astro