Horoscopul zilei de 17 februarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 februarie 2020

Regulile care îți sunt impuse de managementul companiei unde lucrezi par să se întoarcă împotriva ta. Nu te mai simți confortabil cu ceea ce faci. Îți dorești o schimbare, dar nu ești capabilă să faci pași reali spre propriile visuri. Totul rămâne la nivel de proiectare și nimic mai mult.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 februarie 2020

Poate nu este cel mai potrivit moment ca să te răzvrătești pe tot ceea ce trăiești. Ai nevoie de mai multe informații înainte de a lua orice decizie radicală. Te lași condusă de emoțiile pe care le trăiești. Acest lucru aduce mari schimbări pozitive în echilibrul tău interior.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 februarie 2020

Energia pe care o primești din partea lui Marte pare să acționeze precum un cameleon. Intențiile ascunse pe care le descoperi totuși la cei din jur îți lasă un gust amar în raport cu tot ceea ce înseamnă relații. Alegi să nu te mai implici emoțional, chiar dacă îți va fi dificil să îți negi sentimentele.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 februarie 2020

Atunci când vine vorba de aspecte personale, nu îi lași pe cei din jur să își exprime opiniile. Le consideri fără sens. Intruziunea de care sunt capabili unii oameni este ceva ce te irită peste măsură. Viața ta socială prinde amploare în această perioadă. Ai nevoie să cunoști oameni noi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 februarie 2020

Pe parcursul acestei zile ești supusă la prea multe conflicte emoționale. Deși îți cunoști limitele, îți va fi dificil să alegi între rațiune și sentimente. Atunci când vine vorba de cei dragi, trebuie să îți controlezi impulsurile. Comportamentul tău îi poate răni profund pe cei la care ții.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 februarie 2020

Este posibil să fie nevoie să faci o schimbare destul de radicală în viața ta personală. Atunci când ajungi să simți presiunea pe care jobul o exercită asupra ta, ai tendința să te îndepărtezi de tot. Momentele de reculegere pe care ți le rezervi te ajută să iei decizii pentru binele tău.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 februarie 2020

Ai multe planuri amânate sau de care pur și simplu nu te-ai putut ocupa. Această zi pare să fie ca un nou început pentru tine. Alegi să ieși din zona de confort și să faci lucrurile într-un mod neconvențional. Această schimbare în modul de a acționa ți se potrivește perfect.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 februarie 2020

Uneori ești dornică să evadezi din zona de confort doar pentru a trăi sentimenul de independență, de orice fel. În ceea ce privește relațiile interpersonale, nu mai ai încredere în oameni. Te gândești mereu la posibilitatea trădării și de aceea acțiunile tale sunt foarte calculate.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 februarie 2020

Astăzi alegi să fii agresivă verbal și să îi rănești pe cei care chiar contează pentru tine. Este posibil ca aceasta să fie singura modalitate pe care o ai la îndemână în acest moment pentru descărcarea energiei negative. Ia în considerare însă și riscurile pe care ți le asumi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 februarie 2020

Ai senzația că trăiești o mică revoluție în plan social. Energia planetelor pare să aducă în viața ta persoane care nu se potrivesc caracterului tău exuberant, dar sensibil. Alegi să rămâi retrasă și să nu preiei inițiativa. La birou, acest început de săptămână este cât se poate de provocator.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 februarie 2020

Ești sigură pe acțiunile pe care le faci și îți asumi responsabilitatea pentru tot ceea ce faci. Unele proiecte importante la care lucrezi de ceva timp se vor finaliza cu succes astăzi. Lasă-te condusă de ceea ce simți! Nu mai încerca să negi anumite emoții pe care le resimți.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 februarie 2020

Toată lumea știe despre tine că nu ești un fan al rutinei. Cu toate astea, de cele mai multe ori reușești să urmezi cu strictețe anumite ritualuri. Potrivești cu măiestrie cuvintele astfel încât reușești să gestionezi orice situație neplăcută care are loc în cadrul grupului de prieteni.
Articole astro