Horoscopul zilei de 17 februarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 februarie 2019

Curiozitatea de care dai dovadă uneori ajunge să îi deranjeze pe cei din jur. În plan personal, nu reușești să mai găsești punctele comune pe care le aveai odată cu partenerul de viață. Această stare a lucrurilor îți induce nesiguranță în ceea ce privește un viitor alături de el.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 februarie 2019

Încearcă să fii mai rezervată atunci când emiți judecăți de valoare. Persoanele cu care comunici se simt constrânse de modul în care tu vezi lucrurile deoarece și atitudinea ta este una ”acaparatoare” din punct de vedere social. Nu ești deloc flexibilă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 februarie 2019

Ai nevoie să tragi frâiele anumitor lucruri din viața ta pentru a putea să te menții în echilibru. Chiar dacă dificultățile materiale pe care le întâmpini în această perioadă nu sunt de negat, îți dai seama că prin această stare de fapt, viața îți oferă o lecție prețioasă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 februarie 2019

Atunci când vine vorba de aspecte personale, nu îi lași pe cei din jur să își exprime opiniile. Intruziunea de care sunt capabili unii oameni cu care intri în contact astăzi este ceva ce te irită peste măsură. Chiar dacă îți dorești o viață socială mai intensă, în această perioadă din viața ta nu ai inițiativă în acest sens.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 februarie 2019

În urma dezamăgirilor de care ai avut parte, ai devenit o persoană mai matură, mai calculată și mai responsabilă, chiar și în raport cu propriile sentimente. Pentru tine, această perioadă este definită de reușită și succes. În anumite contexte sociale în care te vei afla astăzi, trăiești o stare inexplicabilă de claustrofobie.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 februarie 2019

Chiar dacă este weekend, această zi de duminică o dedici proiectelor sociale. Implicarea în astfel de activități te ajută în raport cu stima de sine, iar beneficiile se văd înzecit mai ales în ceea ce privește echilibrul psihic și emoțional.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 februarie 2019

Nesiguranța profundă pe care o resimți în raport cu mai multe aspecte importante ale propriei vieți implică o stare de spirit îndoielnică și anxioasă. În plan profesional reușești să îți expui punctul de vedere într-o manieră diplomată, indiferent de replicile ”acide” care ți se adresează.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 februarie 2019

Sub vibrațiile intense ale acestei zile, îți dai seama că nu știi care este drumul pe care urmează să pășești în perioada următoare. Nu ai niciun plan stabilit și acest fapt îți induce neîncredere în raport cu tot ceea ce te înconjoară. Ai nevoie de un spațiu mai ”larg” din punct de vedere social deoarece ai senzația că sunt mulți cei care îți critică alegerile.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 februarie 2019

E posibil să fie nevoie să faci o schimbare radicală în viața personală. O vei face fără ezitare dacă tu consideri că este spre binele tău. Chiar dacă nu o să-ți placă să recunoști acest lucru, aparențele contează destul de mult pentru tine. Ții la statutul social al celor cu care te împrietenești.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 februarie 2019

Totul se rezumă la echilibru și flexibilitate în acest început de zi. Sportul te ajută să funcționezi foarte bine din punct de vedere fizic. Prin relaxare și detensionare și psihicul tău va ajunge la același nivel în scurt timp. ”Luptă” într-un mod perseverent pentru ceea ce îți dorești!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 februarie 2019

Niciodată nu te lași învinsă! Chiar dacă ”momentele de rătăcire”, cum le numești tu, și-au mărit intensitatea sau durata, este important că ești conștientă de ceea ce trăiești. Acesta este primul pas spre vindecare. Cunoașterea de sine presupune mult exercițiu psihic și implicare.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 februarie 2019

Romantismul ia loc agitației în plan personal. Dinamica relației dintre tine și partener se armonizează. Perspectiva pe care o împărtășiți amândoi asupra lucrurilor din jur vă aproprie și mai mult în această perioadă. Această zi de weekend este potrivită pentru timp  de calitate petrecut în familie.
Articole astro