Horoscopul zilei de 17 decembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 decembrie 2021

Dacă astăzi te vei afla la birou, va trebui să iei decizii importante pentru desfășurarea proiectelor pe care le coordonezi. Este important să acționezi, mai ales atunci când este vorba de momente cheie. Cu toate astea, o importanță deosebită o reprezintă și modalitatea în care alegi să o faci.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 decembrie 2021

Chiar dacă în această perioadă momentele de ”rătăcire” și-au mărit intensitatea sau durata, este important că realizezi ceea ce ți se întâmplă. Acesta este primul pas spre vindecare. Cunoașterea de sine presupune mult exercițiu psihic și implicare consecventă în înțelegerea propriilor trăiri.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 decembrie 2021

Astăzi, în viața sentimentală urmează să trăiești un adevărat carusel al emoțiilor. Îți promiți că nu te vei mai lăsa călcată în picioare sau dezamăgită de nimeni. Integrezi cu ușurintă și maturitate mai multe adevăruri pe care le vei descoperi în raport cu propria persoană.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 decembrie 2021

Din motive care nu țin de tine, nu ai putut să te ocupi de toate aspectele administrative și simți că dezorganizarea din jur te sufocă. Atunci când vine vorba de carieră, trebuie să le arăți celor din jur în mod consecvent, determinarea de care ești capabilă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 decembrie 2021

Ești expansivă și sociabilă pe întreg parcursul zilei. Lucrurile se aranjează de la sine exact așa cum îți dorești. Nu depui niciun efort în absolut nimic din ceea ce întreprinzi. Dacă ești implicată într-o relație romantică, chiar dacă îți este dificil să îți exprimi sentimentele, nu alegi să le reprimi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 decembrie 2021

Oferi sprijin și afecțiune tuturor celor care au nevoie de ele, uitând chiar de propria persoană. Deși te afli într-o perioadă armonioasă a propriei vieți, ai senzația că îți lipsește ceva. Poate este vorba despre faptul că ai mult prea multe așteptări atât de la tine, cât și de la cei din jur.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 decembrie 2021

Astăzi ai senzația că trăiești o mică revoluție în plan social. Energia planetelor pare să aducă în viața ta persoane care nu se potrivesc caracterului tău exuberant, dar sensibil. Alegi să rămâi retrasă și să nu preiei inițiativa, indiferent de ceea ce se petrece în jurul tău.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 decembrie 2021

Sentimente confuze te urmăresc întreaga zi. Vei trece prin destul de multe momente de cotitură care te vor face să ajungi la un blocaj emoțional profund. De asemenea, este posibil ca partenerul de viață să aibă câteva probleme de sănătate, iar tu, ca în orice situație asemnătoare, nu știi cum să acționezi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 decembrie 2021

Ai nevoie de confort psihic și de afecțiunea celor dragi pentru a putea să te redresezi în urma eșecurilor pe care le-ai trăit în ultima perioadă. Capacitatea ta de autovindecare te va ajuta mult atunci când va trebui să faci alegeri pentru propriul bine.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 decembrie 2021

Această zi pare să fie ca un nou început pentru tine. Alegi să ieși din zona de confort și să faci lucrurile într-un mod neconvențional. Această schimbare în modul de a acționa ți se potrivește perfect, mai ales că ai nevoie de o redefinire a propriilor obiective.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător- horoscop azi, 17 decembrie 2021

Majoritatea deciziilor pe care le iei vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare și dezorganizare emoțională. Pentru a reuși să treci de această perioadă greoaie, trebuie să cauți ”resurse” externe. Acceptă că ai nevoie de sprijinul persoanelor de încredere!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 decembrie 2021

Ești înconjurată de persoane care merită dedicarea și încrederea ta, dar uneori pari a fi ”oarbă” din punct de vedere social. Având în vedere că dezamăgirile s-au ținut în lanț în ultima perioadă, ești conștientă că încă nu ai ajuns la un real echilibru emoțional.
Articole astro