Horoscopul zilei de 17 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 decembrie 2020

Atunci când ne focusăm pe starea psihică, implicațiile somatice sunt de luat în considerare, mai ales atunci când trecem prin perioade tensionate. De asemenea, este important pentru echilibrul tău interior să fii conștientă de toate implicațiile pe care le poate avea relația personală raportat la carieră.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 decembrie 2020

Chiar dacă nu o să-ți placă să recunoști acest lucru, aparențele contează destul de mult pentru tine. Ții la statutul social al celor cu care te împrietenești. Această nevoie de a ”investi” într-un mod indirect în imaginea socială poate avea un substrat psihologic mult mai profund decât ceea ce pare.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 decembrie 2020

Uneori ești dornică să evadezi din zona de confort doar pentru a retrăi senzația de independență de altădată. În ceea ce privește relațiile interpersonale, nu mai ai încredere în oameni. Te gândești mereu la posbilitatea trădării și de aceea acțiunile tale sunt foarte calculate.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 decembrie 2020

Oferi sprijin și afecțiune tuturor celor care au nevoie de ele, uitând chiar de propria persoană. Deși te afli într-o perioadă armonioasă a propriei vieți, ai senzația că îți lipsește ceva. Poate este vorba despre faptul că ai mult prea multe așteptări atât de la tine, cât și de la cei din jur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 decembrie 2020

Lucrurile se aranjează de la sine exact așa cum îți dorești. Nu depui niciun efort în absolut nimic din ceea ce întreprinzi pentru că pentru tine ușile pur și simplu se deschid. Mai ales atunci când viața îți oferă oportunitatea de a face lucruri pentru tine, fă ceea ce simți!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 decembrie 2020

Din motive care nu țin de tine, în ultimele zile nu ai putut să te ocupi de toate aspectele și simți că dezorganizarea din jur te ”sufocă”. Indiferent de dilemele emoționale de care ai avut parte până în prezent, acum știi exact unde te poziționezi în plan personal.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 decembrie 2020

Ești sigură pe acțiunile pe care le faci și îți asumi responsabilitatea pentru tot ceea ce faci. Unele proiecte importante la care lucrezi de ceva timp se vor finaliza cu succes astăzi. Lasă-te condusă de ceea ce simți! Nu mai încerca să negi anumite emoții pe care le resimți.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 decembrie 2020

Saturn rămâne destul de activ astăzi. În viața personală vei avea parte de mult romantism și tandrețe. Intențiile pe care le aveai cândva în raport cu o anumită persoană încep să își piardă din sens și asta pentru că înveți să nu mai ai așteptări de la viață și implicit, de la cei care fac parte din ea.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 decembrie 2020

Simți lipsa unei conexiuni reale cu o persoană importantă, dar indiferent de acest lucru parcă nu ești capabilă să acționezi în acest sens. Te consideri a fi mereu ”reacțiunea unei acțiuni” și de aceea comportamentul tău este direct dependent de tot ceea ce fac cei din jur.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 decembrie 2020

Astăzi astrele te îndeamnă să meditezi mai mult asupra stării tale interioare. Grupurile dinamice din punct de vedere energetic ajung să te suprasolicite din punct de vedere emoțional. Mai ales în această perioadă ai nevoie de mai multă confirmare de la cei din jur.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 decembrie 2020

Sentimente confuze te urmăresc întreaga zi. Vei trece prin destul de multe momente de cotitură care te vor face să ajungi la un blocaj emoțional profund. De asemenea, este posibil ca partenerul de viață să aibă câteva probleme de sănătate, iar această veste te va întrista peste măsura. Acționează, nu rămâne ”blocată”!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 decembrie 2020

Te simți pregătită să o iei de la capăt. Deși viața nu este indulgentă cu tine, alegi să nu mai cedezi în fața presiunilor. În aceste zile te focusezi pe prioritățile din plan profesional deoarece îți dorești o imagine clară a drumului pe care îl ai de parcurs în acest sector al vieții.
Articole astro