Horoscopul zilei de 17 decembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 decembrie 2019

Ai multe planuri amânate sau de care pur și simplu nu te-ai putut ocupa. Această zi pare să fie ca un nou început pentru tine. Alegi să ieși din zona de confort și să faci lucrurile într-un mod neconvențional. Această schimbare în modul de a acționa ți se potrivește perfect.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 decembrie 2019

Starea de bine pe care o resimți astăzi și în zilele ce vor urma te ajută să pui la punct dezorganizarea din viața ta. Ți-ai recăpătat încrederea în sine. Te simți pregătită să o iei de la capăt. Deși viața nu este indulgentă cu tine, alegi să nu mai cedezi în fața presiunilor.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 decembrie 2019

Un Marte destul de motivațional te va forța să rămâi încrezătoare în propriile forțe, indiferent de eșecurile pe care le vei trăi. De cele mai multe ori dezmăgirile vin înșiruite, dar asta nu înseamnă că acțiunile tale vor rămâne fără ecou în Univers.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 decembrie 2019

Agitația care se va instala în perioada următoare la nivel astral te va forța să te lași ”captivată” de tot felul de detalii care îți ”hrănesc” orgoliul. Marte și Saturn fac o echipă extraordinară atunci când vine vorba de romantism. Fluturii își fac din nou ”culcuș” la pieptul tău.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 decembrie 2019

Indiferent de confuzia pe care este posibil să o simți din cauza unor evenimente neprevăzute, știi exact cum trebuie să acționezi. În viața ta ai nevoie de mai multă disciplină. A-ți impune un stil de viață sănătos denotă respect față de propria persoană.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 decembrie 2019

În perioada asta trebuie să te aștepți la câteva experiențe radicale. N-ar fi rău să încerci să faci niște lucruri pe care nu le-ai mai experimentat niciodată. Paleta de trăiri de care vei avea parte te va menține vie. Disciplina și munca asiduă te-au ajutat întotdeauna să câștigi în fața celorlalți ”rivali”.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 decembrie 2019

Se pare că astăzi îți lipsesc punctele de referință care să te ajute să simți armonie în jurul tău. Viața profesională te provoacă să ieși din zona de confort, relația personală se află într-o perioadă critică, iar toți cei din jur au așteptări de la tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 decembrie 2019

Astăzi ești pusă în postura de a prelua ”frâiele” pentru a manageria o tranzacție financiară importantă. Adori să fii la conducere și alegi mereu să fii o forță mobilizatoare pentru cei din jur. Această abilitate pe care o ai te ajută să ieși în evidență, mai ales în plan profesional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 decembrie 2019

Viața ta emoțională trece printr-o revigorare accentuată în acest început de săptămână. Te lași dusă de val și astfel reușești să colecționezi amintiri frumoase alături de persoana iubită. Oboseala psihică pe care o resimți în această perioadă nu poate fi dezminițită.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 decembrie 2019

Toată lumea știe despre tine că nu ești un ”fan” al rutinei. Cu toate astea, de cele mai multe ori reușești să urmezi cu strictețe anumite ritualuri. Oricum ar fi, regulile care îți sunt impuse de managementul companiei unde lucrezi par să se întoarcă împotriva ta.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 decembrie 2019

Astăzi, în viața sentimentală urmează să trăiești un adevărat carusel al emoțiilor. Îți promiți că nu te vei mai lăsa călcată în picioare sau dezamăgită de nimeni. Integrezi cu ușurintă și maturitate mai multe adevăruri pe care le vei descoperi în raport cu propria persoană.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 decembrie 2019

Este momentul să îți iei inima în dinți. Vorbește cu persoana care te atrage sau, la nivel profesional, adjudecă-ți locul meritat în cadrul echipei din care faci parte. Astrele sunt de partea ta. Lucrurile se reglează destul de mult și în plan emoțional.
Articole astro