Horoscopul zilei de 17 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 decembrie 2018

Ești expresivă și sociabilă pe întreg parcursul zilei. Lucrurile se aranjează de la sine exact așa cum îți dorești. Nu depui niciun efort în absolut nimic din ceea ce întreprinzi. Dacă ești implicată într-o relație romantică, chiar dacă îți este dificil să îți exprimi sentimentele, nu alegi să le reprimi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 decembrie 2018

Încă de la începutul zilei ești pusă în postura de a prelua frâiele pentru a manageria o tranzacție importantă. Reușita în această responsabilitate este importantă pentru cariera ta. Mai mult decât atât, ești conștientă că adori să fii o forță mobilizatoare pentru cei din jur.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 decembrie 2018

Având în vedere agitația din ultimele zile, pentru această zi îți dorești să ajungi la zi cu partea administrativă. Din motive care nu țin de tine, nu ai putut să te ocupi de toate aspectele și simți că dezorganizarea din jur te sufocă. Atunci când vine vorba de carieră, trebuie să le arăți celor din jur în mod consecvent, determinarea de care ești capabilă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 decembrie 2018

Este important ca viața ta să fie construită din cât mai multe momente armonioase. Ai nevoie de asta pentru a reuși să îți schimbi gândirea negativă care întotdeauna te-a împiedicat să crezi în propriile visuri. În sfârșit recunoști faptul că ai nevoie de mai multă odihnă și relaxare.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 decembrie 2018

Din cauza unor evenimente stresante pe care le-ai trăit de curând, ești în plină tranziție spre un nou set de valori. Ai nevoie să privești lumea cu mai mult optimism și deschidere. Indiferent de dilemele emoționale de care ai avut parte până în prezent, acum știi exact unde te poziționezi din acest punct de vedere.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 decembrie 2018

Prezumția de nevinovăție o primește din partea ta orice persoană cu care ajungi să ai vreun conflict, de orice fel. Ești o persoană matură în ceea ce privește inteligența emoțională și cea socială. Atunci când vine vorba însă de decizii radicale pe care este necesar să le iei, nu ai tăria psihică necesară pentru a face acest lucru.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 decembrie 2018

Sensibilitatea care te caracterizează îți pune multe piedici atunci când vine vorba de dezvoltarea profesională. Deși știi că drumul spre succes este presărat de provocări, conflicte interioare și decizii spontane, în această perioadă nu reușești să te concentrezi asupra acestor aspecte.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 decembrie 2018

Deși ai parte de o schimbare radicală în plan psihic, energia lui Saturn are tendința să te agite destul de mult. O persoană importantă pentru tine te poate ajuta să depășești starea de nesiguranță din această perioadă. Astăzi, mai important decât orice, este să îi ții alături pe cei dragi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 decembrie 2018

După o perioadă agitată, în sfârși astrele îți transmit echilibru și armonie. Starea ta interioară ”suferă” modificări substanțiale, mai ales în ceea ce privește viața personală. Alegeri dificile și preocupări stresante își fac simțite însă prezența atunci când vine vorba de carieră.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 decembrie 2018

Dintotdeauna ți-ai dorit succes profesional, însă sunt momente în care nu ești pregătită să îți asumi riscurile unui astfel de rol. Spre partea a doua a zilei, ai senzația că lucrurile încetinesc. Dacă plănuiești să faci o investiție, acesta pare să fie momentul potrivit pentru ca reușita să fie sigură.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 decembrie 2018

Abilitățile creative te ajută să rezolvi probleme urgente în această dimineață. Elimini foarte repede lucrurile neesențiale și faci tot ce poți pentru a îți îndeplini obiectivele. Seara este numai bună pentru a fi petrecută alături de cei mai buni prieteni într-un mediu familial și călduros.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 decembrie 2018

Identitatea ta emoțională are de suferit atunci când ești dezamăgită de persoane apropiate. Este posibil ca modul în care îți setezi așteptări în raport cu cei din jur să te aducă mereu în pragul unor astfel de momente. Astăzi, la birou, te simți sigură pe ceea ce trebuie să faci și de aceea lucrurile par că decurg de la sine.
Articole astro