Horoscopul zilei de 17 Decembrie 2017

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 decembrie 2017 Astazi este posibil sa fii foarte afectata de un gest, niste cuvinte sau o amintire care iti revine in minte. Ti-e destul de greu sa-ti canalizezi sentimentele, asa ca utilizeaza-ti capacitatea de adaptare pentru a iesi din acest impas emotional.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 decembrie 2017 Daca esti singura, esti atrasa de o persoana cu o viata personala destul de complicata. Esti foarte activa din punct de vedere profesional si de aceea reusesti intotdeauna sa ii surprinzi pe colegii de la birou, dar mai ales pe superiori.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 decembrie 2017 Te implici mai mult in viata profesionala si acest lucru se observa prin faptul ca apar noi oportunitati de dezvoltare pe care nu le vei rata, nici macar in aceasta zi de duminca. Contextele in care te afli te ajuta sa cunosti persoane noi si sa legi prietenii frumoase si de durata. 

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 decembrie 2017 Felul tau de a fi foarte directa iti poate surprinde partenerul de afaceri. Treci direct la subiect, iar daca ai ceva de spus nu-ti place sa faci niciun compromis in exprimarea opiniei. Acest gen de comportament va starni o reactie de acelasi fel si din partea iubitului tau.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 decembrie 2017 Profita la maxim de prezenta persoanelor dragi din viata ta si incarca-te cu energie pozitiva! Firea ta perseverenta si luminoasa te ajuta sa treci cu succes peste obstacolele pe care le intalnesti. Personalitatea ta este apreciata cu adevarat si la locul de munca.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioara - horoscop azi, 17 decembrie 2017 Este posibil sa simti nevoia sa te implici mai mult in activitati umanitare. Doresti sa oferi ajutor persoanelor nevoiase si singure. Analizezi in detaliu ceea ce simti si mereu actionezi foarte discret, chiar daca stii ca nu esti in totalitate sigura de ceea ce faci.

Balanta

Horoscop zilnic Balanta - horoscop azi, 17 decembrie 2017 Acorzi multa atentie regulilor sociale si morale si de aceea te tii mereu de cuvant atunci cand faci o promisiune. Partenerul te sprijina din plin in toate deciziile pe care le iei. Determinarea de care dai dovada va face ca viata ta sa infloreasca pe zi ce trece.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 decembrie 2017 Mai ales astazi, ai o multime de asteptari de la partenerul tau de viata. Desi uneori negi asta, esti atrasa de persoane cu un statut social inalt sau cu o reputaţie remarcanta. Viata ta romantica tinde sa se amestece intr-un mod surprinzator cu cea sociala sau profesionala. 

Sagetator

Horoscop zilnic Sagetator - horoscop azi, 17 decembrie 2017 Te gandesti sa iti deschizi o afacere personala si de aceea va urma o perioada in care te vei dedica mai mult cariereiIn sectorul personal, lucrurile vor evolua intr-un mod frumos si natural. Astazi, firea ta exagerata ii deranjeaza de multe ori pe cei din jur.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 decembrie 2017 Chiar daca nu esti foarte receptiva la tot ceea ce se petrece in jurul tau, astazi reusesti sa intorci evenimentele in favoarea ta. Uneori te simti sensibila la remarcile celor din jur si de aceea pierzi foarte multa energie psihica

Varsator

Horoscop zilnic Varsator - horoscop azi, 17 decembrie 2017 Toata tensiunea pe care o vei resimti astazi este legata de o nevoie tot mai acerba de schimbare. Cu energia planetelor de partea ta, poți construi lucruri solide, poti ajunge la un grad mai mare de maturitate si de intelepciune.

Pesti

Horoscop zilnic Pesti - horoscop azi, 17 decembrie 2017 Astazi alegi sa iti proiectezi doar ganduri pozitive care te vor ancora intr-o viata mai bună. Trebuie doar sa te lasi indrumata de ceea ce simti! Sufletul tau stie cel mai bine de ceea ce are nevoie pentru a-si restabili echilibrul interior.
Articole astro