Horoscopul zilei de 17 august 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 august 2021

Oricât de ciudat ți se poate părea acest lucru, în sfârșit familia îți înțelege poziția socială pe care o adopți. Te simți din ce în ce mai îndreptățită să vorbești pentru sine. Demersurile pe care le faci pentru un proiect personal sunt importante pentru tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 august 2021

Chiar dacă nu știi întotdeauna care este motivația din spatele acțiunilor tale, te lași condusă de ceea ce îți dictează intuiția. Cunoașterea de sine presupune mult exercițiu psihic și implicare consecventă în înțelegerea propriilor trăiri.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 august 2021

Deși nu îți dai seama de acest lucru, binele pe care îl poți face uneori celor din jur este unul de mare valoare atât pentru tine, cât și pentru persoanele în cauză. Acceptarea socială, în anumite contexte, devine pentru tine un etalon pentru împlinirea personală.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 august 2021

Anumite ”mișcări” care au loc la nivel energetic te provoacă să ieși din zona de confort și să faci lucrurile într-o manieră mai neconvențională. Astăzi te simți creativă. Pui în practică multe idei care îți traversează mintea, chiar dacă unele nu se potrivesc cu ritmul tău de viață.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 august 2021

Indiferent de ce sector al vieții tale este vorba, ești condusă de nevoia de a controla, chiar dacă sunt multe lucruri care doar te încarcă din punct de vedere energetic. Viața profesională ”așteaptă” de la tine o atitudine mai pragmatică pentru a-ți oferi provocările la care visezi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 august 2021

Astrele te îndeamnă să te implici în mai multe activități sociale. Prin tot ceea ce faci, alegi să aduci în viața ta schimbarea la nivel spiritual de care ai nevoie. Armonia de care vei avea parte îți va restabili echilibrul emoțional.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 august 2021

Având în vedere poziția de începător pe care o ocupi, este nevoie să rămâi receptivă la absolut tot ceea ce se decide. Chiar dacă pentru moment nu te mai poți ocupa de proiectele personale, nu te descuraja. Această etapă face parte dintr-un proces important pentru tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 august 2021

Dintr-odată ai impresia că lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori în relațiile cu ceilalți la începutul acestei zile. Nu te împacienta! Ele se vor regla în urma unor discuții lămuritoare care vizează aspecte destul de sensibile. Ai încredere în ceea ce simți!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 august 2021

Îți ”construiești” singură norocul, însă ești conștientă și că viața este destul de indulgentă în ceea ce te privește. Îți dorești să nu mai trăiești prin prisma opiniilor celor din jur și lucrezi foarte mult ca acest proces să devină parte din tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 august 2021

Pur și simplu, nu dorești să îți expui vulnerabilitatea. Jupiter va adopta o poziție mult prea ”contrariată” pentru a te putea ghida în aceste momente dificile în care te afli. Fără sprijinul unei persoane de încredere, îți va fi destul de dificil să îți restabilești echilibrul interior.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 august 2021

Deşi consideri că viaţa te îndeamnă să îţi asculţi inima, sunt situaţii în care ar fi de preferat să fii mai selectivă atunci când faci alegeri. Comportamentele celor din jur nu ar trebui să îți definească confortul psihic. Această zi aduce cu sine destul de multe frustrări în plan personal.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 august 2021

Adesea ești mult prea radicală, iar inflexibilitatea de care dai dovadă nu pare a fi înțeleasă. Regăsirea forței interioare te va ajuta să găsești răspunsuri la întrebări importante pentru tine. Timpul pe care îl petreci cu sine va avea întotdeauna un impact pozitiv asupra ta.
Articole astro