Horoscopul zilei de 17 august 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 august 2020

Sentimente confuze te urmăresc întreaga zi. Vei trece prin destul de multe momente de cotitură care te vor face să ajungi la un blocaj emoțional profund. De asemenea, este posibil ca partenerul de viață să aibă câteva probleme de sănătate, iar tu te blochezi în fața unor astfel de situații.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 august 2020

Lucrurile se aranjează de la sine exact așa cum îți dorești. Nu depui niciun efort în absolut nimic din ceea ce întreprinzi. Chiar dacă îți este dificil să îți exprimi sentimentele, nu trebuie să le reprimi. Ele ne dictează întreaga viață, mai ales la nivel incoștient.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 august 2020

Prin relaxare și detensionare, psihicul tău va ajunge, după o perioadă de timp, la o stare de echilibru. Luptă într-un mod calm și perseverent pentru ceea ce îți dorești! Acțiunile tale pot să influențeze în mod radical viețile celor din jur.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 august 2020

Dintotdeauna ți-ai dorit succes profesional, însă sunt momente în care nu ești pregătită să îți asumi rersponsabilitățile unui rol de leader, de exemplu. Dacă plănuiești să faci o investiție, acesta pare să fie momentul potrivit pentru ca reușita să fie sigură.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 august 2020

A te sustrage din fața provocărilor denotă o lipsă de încredere în sine sau în propriile obiective. Indiferent de starea emoțională pe care o vei avea, astăzi vei alege să strălucești în ochii celor din jur. Ai nevoie de un astfel de contact social.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 august 2020

Ești sigură pe acțiunile pe care le faci și îți asumi responsabilitatea pentru tot ceea ce faci. Unele proiecte importante la care lucrezi de ceva timp se vor finaliza cu succes astăzi. Lasă-te condusă de ceea ce simți! Nu mai încerca să negi anumite emoții pe care le resimți.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 august 2020

Oferi sprijin și afecțiune tuturor celor care au nevoie de ele, uitând chiar de propria persoană. Deși te afli într-o perioadă armonioasă a propriei vieți, ai senzația că îți lipsește ceva. Poate este vorba despre faptul că ai mult prea multe așteptări atât de la tine, cât și de la cei din jur.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 august 2020

Tot ceea ce alcătuiește viața ta actuală reprezintă catalizatorul pentru propria fericire, chiar dacă uneori îți este dificil să accepți unele lucruri. Delăsarea de care constați că ești capabilă în contextul profesional este de fapt lipsa unei motivații pentru a fi mai bună în ceea ce faci.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 august 2020

Probabilitatea ca ceea ce îți dorești să se și întâmple este destul de mică având în vedere unde te afli acum. Din păcate, alegi mereu să rămâi pe tușă. Chiar dacă de multe ori nu reușești să integrezi acest adevăr, a nu acționa este și aceasta o decizie în sine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 august 2020

În viaţa personală are loc o răsturnare de situaţii la care nu te aşteptai. Îţi dai seama ca tot ceea ce se întâmplă te-a prins complet nepregătită, mai ales din punct de vedere emoțional. Chiar dacă punctele de cotitură sunt dificil de depășit, acestea adaugă ”cărămizi” la temelia echilibrului nostru interior.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 august 2020

Astăzi toți cei apropiați ție au tendința să te critice destul de dur, mai ales atunci când acțiunile tale îi descalifică pe ei. În ceea ce privește un anumit proiect personal, reușești să îl finalizezi exact așa cum ți-ai dorit. Aceasta este o reușită cu un impact major asupra echilibrului tău interior.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 august 2020

Având în vedere atracția energetică dintre planetele Saturn și Jupiter, această zi va fi caracterizată de aventură și riscuri. Viața îți va oferi multe motive pentru a trece dincolo de bariere și o vei face ori de câte ori vei simți că ai nevoie de un nou început.
Articole astro