Horoscopul zilei de 17 august 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 august 2018

Astăzi alegi să fii agresivă verbal și să îi rănești pe cei care chiar contează pentru tine. Este posibil ca aceasta să fie singura modalitate pe care o ai la îndemână în acest moment pentru descărcarea energiei negative. Ia în considerare însă și riscurile pe care ți le asumi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 august 2018

Se pare că astăzi îți lipsesc punctele de referință care să te ajute să simți armonie în jurul tău. Viața profesională te provoacă să ieși din zona de confort, relația personală se află într-o perioadă critică, iar toți cei din jur au așteptări de la tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 august 2018

Toată lumea știe despre tine că nu ești un fan al rutinei. Cu toate astea, de cele mai multe ori reușești să urmezi cu strictețe anumite ritualuri. Oricum ar fi, regulile care îți sunt impuse de managementul companiei unde lucrezi par să se întoarcă împotriva ta.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 august 2018

Poate nu este cel mai potrivit moment ca să te răzvrătești pe tot ceea ce trăiești. Ai nevoie de mai multe informații înainte de a lua orice decizie radicală. Te lași condusă de emoțiile pe care le trăiești. Acest lucru aduce mari schimbări pozitive în echilibrul tău interior.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 august 2018

Ești sigură pe acțiunile pe care le faci și îți asumi responsabilitatea pentru tot ceea ce faci. Unele proiecte importante la care lucrezi de ceva timp se vor finaliza cu succes astăzi. După această reușită profesională, te decizi să lași deoparte munca și să îți iei o mică vacanță.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 august 2018

Totul în jurul tău este intens. Potrivești cu măiestrie cuvintele astfel încât reușești să gestionezi orice situație neplăcută care are loc în cadrul grupului de prieteni. Acolo, cu fiecare zi care trece, prezența ta devine indispensabilă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 august 2018

Indiferent de ceea ce faci, te lași absorbită de imaginea de ansamblu. Orice detaliu îți poate schimba perspectiva, iar ție chiar de acest lucru îți este teamă. Nesiguranța își lasă amprenta în orice sector al vieții tale. Sufletul îți este inundat de confuzie și tristețe.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 august 2018

E posibil să fie nevoie să faci o schimbare radicală în viața personală. O vei face fără ezitare dacă tu consideri că este spre binele tău. Deși poate nu realizezi acest lucru, ții destul de mult la statutul social al celor cu care te împrietenești.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 august 2018

Pentru tine, astăzi totul se rezumă la echilibru și flexibilitate. Modalitatea în care alegi să te bucuri de toate lucrurile mici aduce în viața ta vitalitate, armonie, echilibru. Partea spirituală a propriului sine devine mult mai accesibilă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 august 2018

Prin relaxare și detensionare, psihicul tău va ajunge, după o perioadă de timp, la o stare de echilibru. Luptă într-un mod calm și perseverent pentru ceea ce îți dorești! Acțiunile tale pot să influențeze în mod radical viețile celor din jur.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 august 2018

Ai multe planuri amânate sau de care pur și simplu nu te-ai putut ocupa. Această zi pare să fie ca un nou început pentru tine. Alegi să ieși din zona de confort și să faci lucrurile într-un mod neconvențional. Această schimbare în modul de a acționa ți se potrivește perfect.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 august 2018

Starea de bine pe care o resimți astăzi te ajută să pui la punct dezorganizarea din viața ta. Ți-ai recăpătat încrederea în sine. Te simți pregătită să o iei de la capăt. Deși viața nu este indulgentă cu tine, alegi să nu mai cedezi în fața presiunilor.
Articole astro