Horoscopul zilei de 17 aprilie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 aprilie 2020

Chiar de la începutul zilei ai impresia că lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori în relațiile cu cei din jur. Nu te împacienta! Ele se vor regla în urma unor discuții lămuritoare care însă vizează aspecte destul de sensibile. Ai incredere în ceea ce simți atunci când vine vorba de viața personală!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 aprilie 2020

Consideri că ai instrumentele necesare pentru a atinge succesul profesional la care visezi. Cu toate astea, sunt multe situații în care confuzia te ”forțează” să iei decizii greșite în raport cu dezvoltarea ta. Ai nevoie să îți proiectezi noi obiective care să îți mențină motivația la cote maxime.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 aprilie 2020

Este posibil ca unele dispoziții pe care le ai să exprime ceva mai mult decât doar ceva fizic. Niciodată nu ai fost mai ”împrăștiată” emoțional ca în această perioadă. Este posibil ca anumite evenimente din viața ta să scoată la iveală frustrări pe care îți este greu să le integrezi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 aprilie 2020

Ești în plină tranziție spre un nou set de valori. Privești lumea cu mai mult optimism și deschidere. Prezumția de nevinovăție o primește din partea ta orice persoană cu care ajungi să ai vreun conflict, de orice fel. Ești o persoană matură în ceea ce privește inteligența emoțională și cea socială.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 aprilie 2020

În urma unor experiențe pozitive pentru tine, ai devenit mult mai sigură pe tot ceea ce reprezinți ca persoană. La momentul actual, indiferent de postura în care te afli, știi cât valorezi. Noul raport față de sine te ajută să descoperi în tine tot mai multe resurse de care nu erai conștientă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 aprilie 2020

Lași lucrurile să decurgă de la sine, iar modul în care viața te provoacă îți accentuează senzația de neapartenență pe care o resimți de ceva timp. Ai nevoie de mai multă determinare și poate de susținere pentru a face primul pas către ceea ce poate reprezenta ”readaptarea propriei vieți”.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 aprilie 2020

Atunci când vine vorba de familie și prieteni apropiați, loialitatea pe care o expui le oferă un punct de sprijin. În timp ce toată lumea pare să acționeze disperat în ceea ce privește cariera, la tine orice pas este calculat. În acest punct în care te afli nu îți permiți nicio mișcare greșită.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 aprilie 2020

Modul tău de a te comporta scoate la iveală multe clișee. Încerci să incluzi în acțiunile tale tot felul de prejudecăți în care poate nu crezi, dar o faci doar pentru a te face remarcată. O astfel de atitudine nu te definește ca persoană și trebuie să renunți la ea pentru că va crea dezechilibre în viața ta.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 aprilie 2020

Ești expresivă și sociabilă pe întreg parcursul zilei. Lucrurile se aranjează de la sine exact așa cum îți dorești. Nu depui niciun efort în absolut nimic din ceea ce întreprinzi. Dacă ești implicată într-o relație romantică, chiar dacă îți este dificil să îți exprimi sentimentele, nu alegi să le reprimi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 aprilie 2020

Probabilitatea ca ceea ce îți dorești să se și întâmple este destul de mică. Din păcate, alegi mereu să rămâi pe tușă. A te sustrage din fața provocărilor denotă o lipsă de încredere în sine sau în propriile obiective. Indiferent de starea emoțională pe care o vei avea, astăzi vei alege să strălucești în ochii celor din jur.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 aprilie 2020

Având în vedere agitația din ultimele zile, pentru această zi îți dorești să ajungi la zi cu partea administrativă. Din motive care nu țin de tine, nu ai putut să te ocupi de toate aspectele și simți că dezorganizarea din jur te ”sufocă”. Niciodată să nu te bagi în conflictele familiale! Ești singura care va ieși șifonată.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 aprilie 2020

Atunci când vine vorba de carieră, trebuie să le arăți celor din jur în mod consecvent, determinarea de care ești capabilă. Indiferent de dilemele emoționale de care ai avut parte până în prezent, acum știi exact unde te poziționezi din acest punct de vedere. Toate lecțiile ”predate” de-a lungul vieții au fost învățate.  
Articole astro