Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 aprilie 2019

Dintotdeauna ți-ai dorit succes profesional, însă sunt momente în care nu ești pregătită să îți asumi rersponsabilitățile unui rol de leader, de exemplu. Dacă plănuiești să faci o investiție, acesta pare să fie momentul potrivit pentru ca reușita să fie sigură.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 aprilie 2019

Starea de bine pe care o resimți astăzi te ajută să pui la punct dezorganizarea din viața ta. Ți-ai recăpătat încrederea în sine. Te simți pregătită să o iei de la capăt. Deși viața nu este indulgentă cu tine, alegi să nu mai cedezi în fața presiunilor.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 aprilie 2019

Ai nevoie de confort psihic și de afecțiunea celor dragi pentru a putea să te redresezi în urma eșecurilor pe care le-ai trăit în ultima perioadă. Capacitatea ta de autovindecare te va ajuta mult atunci când va trebui să faci alegeri pentru propriul bine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 aprilie 2019

Modul în care alegi să comunici cu cei din jur este definitoriu pentru poziția pe care o ocupi în carieră. Atunci când faci alegeri pentru familie, te gândești întotdeauna la confortul fiecărui membru. În plan personal, această zi pare să fie ca un nou început pentru tine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 aprilie 2019

Ești o persoană independentă și nu ai nevoie de confirmarea nimănui pentru a te simți confortabil în raport cu propriile alegeri. Atunci când te afli în preajma unor persoane care au tendința să te venereze, nu știi cum să te comporți. Adevărul este că tu consideri că nu oferi nimic măreț lumii din jurul tău.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 aprilie 2019

Ești motivată să îți urmezi visurile pe care le ai în plan profesional și nu contează nimic din ceea ce consideră cei din jur. Astăzi, în viața sentimentală urmează să trăiești un adevărat carusel al emoțiilor. Îți promiți că nu te vei mai lăsa dezamăgită de nimeni.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 aprilie 2019

Integrezi cu ușurintă și maturitate mai multe adevăruri pe care le vei descoperi în raport cu propria persoană, iar tot ceea ce trăiești în plan personal este revelator pentru tine. În ceea ce privește relația romantică în care ești implicată, reușești să colecționezi amintiri frumoase alături de persoana iubită.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 aprilie 2019

Chiar dacă de multe ori îți este dificil să îți exprimi sentimentele, nu trebuie să le reprimi. Ele îți dictează întreaga viață, mai ales la nivel inconștient. Alegerile pe care le faci în orice sector al vieții îți oferă posibilitatea de a trăi fericirea în cel mai pur sens posibil.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 aprilie 2019

Uneori ești dornică să evadezi din zona de confort doar pentru a trăi sentimentul de independență, de orice fel. În ceea ce privește relațiile interpersonale, nu mai ai încredere în oameni. Te gândești mereu la posbilitatea trădării și de aceea acțiunile tale sunt foarte calculate.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 aprilie 2019

Astăzi ai senzația că trăiești o mică revoluție în plan social. Energia planetelor pare să aducă în viața ta persoane care nu se potrivesc caracterului tău exuberant, dar sensibil. Alegi să rămâi retrasă și să nu preiei inițiativa, indiferent de ceea ce se petrece în jurul tău.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 aprilie 2019

Ești sigură pe acțiunile pe care le faci și îți asumi responsabilitatea pentru tot ceea ce faci. Unele proiecte importante la care lucrezi de ceva timp se vor finaliza cu succes astăzi. Lasă-te condusă de ceea ce simți! Nu mai încerca să negi anumite emoții pe care le resimți.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 aprilie 2019

Oferi sprijin și afecțiune tuturor celor care au nevoie de ele, uitând chiar de propria persoană. Deși te afli într-o perioadă armonioasă a propriei vieți, ai senzația că îți lipsește ceva. Poate este vorba despre faptul că ai mult prea multe așteptări atât de la tine, cât și de la cei din jur.
Articole astro