Horoscopul zilei de 16 septembrie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 septembrie 2022

Panica care îți cuprinde uneori simțurile este de neînțeles, mai ales pentru cei care te cunosc. Sunt momente în care parcă te simți acaparată de lumea celorlalți și uiți cu desăvârșire de tine. Compromisurile pe care trebuie să le faci pentru carieră nu îți sunt pe plac și nu le găsești sensul. Acționezi din inerție.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 septembrie 2022

Tot ceea ce îți dorești de la cei prezenți în viața ta este onestitatea. Nu îți place să ți se ascundă lucruri pe premisa că în acest fel ți se oferă protecție. Preferi să trăiești tot ceea ce este de trăit, fără a te eschiva din fața provocărilor, de orice fel.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 septembrie 2022

Prioritățile tale în momentul de față sunt succesul profesional și confortul pe care îl resimți atunci când reușești să îți atingi obiectivele pe care le ai stabilite. Nimic din ceea ce se întâmplă în jur nu te poate descuraja. Unele schimbări de care ai parte te pot însă dezechilibra emoțional.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 septembrie 2022

Aventura a lipsit o bună parte din viața ta. Poate asta este ceea ce ai nevoie în momentul de față pentru a te regăsi din punct de vedere emoțional. Este o zi potrivită pentru obiective atinse. Ești determinată și dorești să finalizezi la timp proiectele pe care le ai în desfășurare.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 septembrie 2022

Toată lumea știe despre tine că ești o fană a rutinei. Cu toate astea, nu reușești să urmezi cu strictețe anumite ritualuri, mai ales atunci când este vorba de propria persoană. Încearcă să schimbi puțin dinamica propriei vieți deoarece starea de neapartenență pe care o resimți se acutizează cu fiecare zi care trece.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 septembrie 2022

Încalci regulile impuse chiar de tine, iar acest lucru este destul de grav pentru echilibrul tău interior. Reacția celor din jur nu întârzie să apară și deși nu îți dorești să accepți acest lucru, modul tău de a acționa nu este în concordanță cu nimic din ceea ce presupui la nivel verbal.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 septembrie 2022

Dacă ești într-o relație, legătura dintre tine și partener este afectată de conflictele pe care le aveți. Niciunul dintre voi nu comunică deschis și sincer. Aveți tendința de a mușamaliza propriile sentimente pentru a oferi o stare de confort celuilalt. Aceste mecanism este dăunător pe termen lung.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 septembrie 2022

Într-o relație, chiar dacă partenerul aduce în discuție viitorul vostru împreună, mintea ta este în altă parte. Nu ai dispoziția necesară pentru a face promisiuni în ceea ce ce privește anumite aspecte și de aceea alegi să eviți astfel de contexte. Mai mult decât atât, în această perioadă ai nevoie să te reculegi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 septembrie 2022

Astăzi ești pasibilă la multe schimbări de dispoziție. Temerile tale în raport cu relația personală sunt accentuate în această zi. Deși reușești să privești cu luciditate la tot ceea ce trăiești alături de cel ales, tot simți o teamă inexplicabilă în raport cu ceea ce urmează să se întâmple.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 septembrie 2022

Compromisurile pe care trebuie să le faci pentru carieră nu îți sunt pe plac. Mai mult decât atât, nici nu par să te ajute să ajungi acolo unde îți dorești. Te simți debusolată și lipsită de energie. Echilibrul tău interior este tulburat și de energia planetelor.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 septembrie 2022

În plan profesional reușești să îți menții concentrată atenția asupra obiectivelor, deși ești conștientă că ceea ce faci în prezent nu te împlinește. Ideea de compromis nu face mai parte din ”repertoriul” tău emoțional. Această alegere pe care o faci în mod rațional îți oferă cu adevărat o stare de confort. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 septembrie 2022

Din păcate, tu și partenerul nu sunteți compatibili în raport cu multe aspecte esențiale pentru un echilibru în doi. Cu toate astea, reușești să lupți într-un mod cinstit și autentic pentru cel de lângă tine. Această zi te ajută să identifici noi resurse care să te motiveze pentru a atinge succesul.
Articole astro