Horoscopul zilei de 16 septembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 septembrie 2019

Încearcă să lași în urmă persoanele și locurile care nu îți mai oferă nimic nou sau care te fac să stagnezi. Ziua de astăzi se anunță plictisitoare la birou. Asta îți oferă mai mult timp pentru tine. Visezi cu ochii deschiși la o nouă vacanță, dar știi că acest lucru nu este realizabil în perioada următoare.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 septembrie 2019

Nu ai voie să dai greș în acest punct în care te afli în carieră. Totul trebuie să decurgă conform planului prestabilit pentru a nu rata o nouă șansă de a avansa pe poziția pe care ți-o dorești. Atunci când acest lucru se va îndeplini, toate eforturile îți vor fi încunnate de succes.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 septembrie 2019

Nesiguranța pe care o resimți dintotdeauna în raport cu propriile abilități nu te ajută atunci când vine vorba de orice fel de competiție. Chiar dacă nu deții controlul asupra unor anumite lucruri, contextele în care te afli îți oferă șanse inegalabile de a te autodepăși. Fii deschisă către noi experiențe!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 septembrie 2019

Pentru a nu mai fi atât de temătoare din cauza necunoscutului, este important să îți asculți intuiția. Ești o persoană pragmatică și practică, dar de multe ori este posibil să fii ”prinsă” la mijloc în această atitudine și îți faci rău. Flexibilitatea este esențială în anumite contexte.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 septembrie 2019

În plan personal alegi să fii destul de discretă deoarece sunt situații în care îți este frică de judecata celor dragi. Nu ești adepta scurtăturilor atunci când vine vorba de obiectivele pe care le ai. În anumite momente ale zilei este posibil să fii încercată de o stare de tensiune interioară, dar nu vei da curs acestei trăiri.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 septembrie 2019

Uranus aduce în viața ta multe schimbări radicale. Odată ce vei adopta noile idei care îți traversează mintea, și modul tău de a acționa va fi mult mai sigur. Întreaga zi se va afla sub influența preponderentă a lui Marte. Firea ta duală se va afla în plină activitate.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 septembrie 2019

Starea de agitație pe care o resimți este efectul mai multor neajunsuri de care ai parte. Nu știi niciodată ceea ce trebuie să faci pentru a minimaliza cât mai mult haosul din viața ta. Mai mult decât atât, ai senzația că toate acțiunile pe care le întreprinzi accentuează sentimentul de neconcordanță pe care îl trăiești.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 septembrie 2019

Din păcate, astăzi ai tendința să te axezi doar pe lucrurile negative care ți se întâmplă. Dacă ești la birou, este indicat să îți notezi ideile care îți traversează spontan mintea. Acestea pot aduce în viața ta schimbarea pe care ți-o dorești la nivel profesional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 septembrie 2019

Indiferența de care ești capabilă uneori le dă celor din jur de gândit. Ești o persoană care este ambiguă în acțiuni și acest lucru poate să creeze conflicte în raport cu persoanele care au așteptări de la tine. În plan profesional nu ai nicio așteptare de la cei cu care lucrezi. În timp ai învățat să fii complet detașată.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 septembrie 2019

Familia te sprijină în tot ceea ce faci și îți oferă afecțiune și stabilitate emoțională, dar în același timp te și epuizează la nivel energetic. Faptul că cei de la birou nu sunt de acord cu ideile pe care tu le ai îți induce un sentiment intens de frustrare.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 septembrie 2019

O viață socială intensă este importantă pentru vitalitatea ta. Astăzi vei încerca să implementezi în tot ceea ce faci un sistem de organizare mai riguros. Ai nevoie de mai mult timp pentru propria persoană și această dorință te împinge de la spate să fii cât mai eficientă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 septembrie 2019

Nivelul de energie crește progresiv în această zi de luni. Încă din primele ore ale dimineții simți că poți face multe lucruri pe care ți le dorești și astfel reușești să îți definești poziția în raport cu mai multe aspecte organizatorice pe care le-ai tot amânat.
Articole astro