Horoscopul zilei de 16 septembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 septembrie 2018

Deși comportamentul tău nu este acceptat de cei din jur, nu îți dorești să te explici. În mai multe momente de pe parcursul acestei zile vei avea ocazia de a intra în contact cu propriul sine. Regăsirea forței interioare te va ajuta să găsești răspunsuri la întrebări importante pentru tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 septembrie 2018

Deși îți este greu să faci doar ceea ce simți, alegi această cale. Pare a fi mult mai sigură pentru confortul tău emoțional. Compromisurile pe care trebuie să le faci pentru carieră nu îți sunt pe plac. Mai mult decât atât, nici nu par să te ajute să ajungi acolo unde îți dorești.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 septembrie 2018

Te simți debusolată și lipsită de energie. Echilibrul tău interior este tulburat de energia planetelor. Evenimentele de care ai parte la începutul acestei zile adaugă și ele un plus de agitație, iar tu te simți mai singură ca în orice perioadă a anului. Este posibil să fi acumulat prea multe frustrări.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 septembrie 2018

Deși îți susții mereu punctul de vedere în raport cu ceea ce simți, starea emoțională agitată nu îți permite să faci asta în momentele cele mai importante pentru relația ta. Dacă astăzi te vei afla la birou, va trebui să iei decizii importante pentru desfășurarea proiectelor pe care le coordonezi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 septembrie 2018

Este important să acționezi, mai ales atunci când este vorba de momente cheie. Cu toate astea, o importanță deosebită o constituie și modalitatea în care alegi să o faci. Astăzi astrele te îndeamnă să meditezi mai mult asupra stării tale interioare.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 septembrie 2018

De cele mai multe ori nu te regăsești în ceea ce cred cei din exterior despre tine. Faptul că nu te identifici cu anumite caracteristici care ți se alocă demonstrează că imaginea de sine este clară. Te accepți exact așa cum ești. A fost dificil să ajungi în acest punct, dar reușita te răsplătește pe măsură.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 septembrie 2018

Grupurile dinamice din punct de vedere energetic ajung să te suprasolicite din punct de vedere emoțional. Astăzi Saturn încearcă să îți insufle capacitatea de autovindecare de care ești capabilă atunci când ajungi să te conectezi în profunzime cu propria persoană.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 septembrie 2018

Te îndepărtezi într-un mod asumat de anumite persoane din viața ta. Capacitatea ta de a te detașa emoțional este percepută ca fiind un avantaj în relațiile interpersonale. Acest lucru se datorează încrederii în sine pe care nimeni nu ți-o poate zdruncina.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 septembrie 2018

Alegi să fii agresivă verbal și să îi rănești pe cei care chiar contează pentru tine. Este posibil ca aceasta să fie singura modalitate pe care o ai la îndemână în acest moment pentru descărcarea energiei negative. Cu toate astea trebuie să fii conștientă de răul pe care poți să îl faci în mod deliberat.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 septembrie 2018

Astăzi ești pasibilă la multe schimbări de dispoziție. Temerile tale în raport cu relația personală sunt accentuate în această zi. Deși reușești să privești cu luciditate la tot ceea ce trăiești alături de cel ales, știi că este posibil ca ceea ce simți să fie începutul sfârșitului legăturii dintre voi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 septembrie 2018

Energia pe care o primești din partea lui Jupiter te agită într-un mod neașteptat. Dificultăți sau conflicte mai mult sau mai puțin semnificative te vor agita peste măsură în viața privată. Pe parcursul acestei zile vor fi destule momente care o să îți creeze o stare de intrigare.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 septembrie 2018

Din păcate, tu și partenerul nu sunteți compatibili în raport cu multe aspecte esențiale pentru un echilibru în doi. Cu toate astea, reușești să lupți într-un mod cinstit și autentic pentru cel de lângă tine. Această zi te ajută să identifici noi resurse care să te motiveze pentru a atinge succesul.
Articole astro