Horoscopul zilei de 16 octombrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 octombrie 2020

Temerile tale în raport cu relația personală sunt accentuate în această zi. Deși reușești să privești cu luciditate la tot ceea ce trăiești alături de cel ales, știi că este posibil ca ceea ce simți să fie un semnal de alarmă în raport cu ceea ce înseamnă pentru tine împlinirea într-o relație romantică.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 octombrie 2020

Chiar dacă nu ești convinsă de drumul pe care îți dorești să mergi, este important să te lași provocată. Încearcă să lași în urmă persoanele și locurile care nu îți mai oferă nimic nou sau care te fac să stagnezi. Ziua de astăzi se anunță plictisitoare din cauza responsabilităților administrative.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 octombrie 2020

Alegerile pe care le faci nu sunt întotdeauna raționale. Ți-ai dori enorm acest lucru, însă nu reușești să îți înfrânezi sentimentele. Sunt anumite persoane pentru care ai slăbiciuni evidente. Acest lucru este dăunător pentru echilibrul tău psihic și emoțional.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 octombrie 2020

Trebuie să lucrezi la comunicare. Punctul tău de vedere este de multe ori susţinut de energia astrelor, dar nu trebuie să te bazezi doar pe acest lucru. Pe parcursul acestei zile reuşeşti să pui în aplicare orice idee îţi traversează mintea, indiferent de riscurile pe care poate le presupune.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 octombrie 2020

Deși nu recunoști acest lucru, în multe situații în care te vei afla îți va fi foarte greu să alegi între rațiune și sentimente. Chiar dacă majoritatea măsurilor pe care le pui în aplicare în ceea ce privește îmbunătățirea propriului echilibru emoțional nu dau roade, nu trebuie să îți pierzi încrederea.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 octombrie 2020

Încrederea cu care îți vei susține astăzi punctul de vedere te va ajuta să te remarci în fața superiorilor. Chiar dacă îți este frică că atitudinea pe care o adopți poate fi considerată deplasată, te interesează mai mult efectul pozitiv pe care o astfel de inițiativă îl poate avea asupra carierei tale.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 octombrie 2020

Poate nu este momentul potrivit pentru o decizie radicală în plan profesional. Lasă să treacă puțin timp pentru ca lucrurile să se așeze pe un făgaș normal. Odată cu acest sfârșit de săptămână, agitația din jur își lasă amprenta și asupra modului în care alegi să acționezi în situațiile critice.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 octombrie 2020

Problema cu care te confrunți zi de zi este lipsa consecvenței. Continui să faci mereu aceleași greșeli. Niciodată nu reușești să adopți o atitudine degajată în raport cu persoanele toxice din viața ta. Te lași dusă de val și ajungi întotdeauna în aceleași puncte de cotitură.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 octombrie 2020

Nu ai voie să dai greș în acest punct în care te afli în carieră. Totul trebuie să decurgă conform planului prestabilit pentru a nu rata o nouă șansă de a avansa pe poziția pe care ți-o dorești. Atunci când acest lucru se va îndeplini, toate eforturile îți vor fi încunnate de succes.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 octombrie 2020

Pentru a nu mai fi atât de temătoare din cauza necunoscutului, este important să îți asculți intuiția. Ești o persoană pragmatică și practică, dar de multe ori este posibil să fii ”prinsă” la mijloc în această atitudine și îți faci rău. Flexibilitatea este esențială în anumite contexte.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 octombrie 2020

Indiferența de care ești capabilă uneori le dă celor din jur de gândit. Ești o persoană care este ambiguă în acțiuni și acest lucru poate să creeze conflicte în raport cu persoanele care au așteptări de la tine. În plan profesional nu ai nicio așteptare de la cei cu care lucrezi. În timp ai învățat să fii complet detașată.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 octombrie 2020

Uranus aduce în viața ta multe schimbări radicale. Odată ce vei adopta noile idei care îți traversează mintea, și modul tău de a acționa va fi mult mai sigur. Întreaga zi se va afla sub influența preponderentă a lui Marte. Firea ta duală se va afla în plină activitate.
Articole astro