Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 octombrie 2019

Alte priorități pe care pur și simplu nu le poți nega sau anula te fac să uiți de propriile nevoi. Sunt multe situații care îți vor provoca o stare intensă de frustrare, dar pentru moment tot ceea ce poți face este să vezi dincolo de lucrurile negative de care ai parte.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 octombrie 2019

Temerile tale în raport cu relația personală sunt accentuate în această zi. Deși reușești să privești cu luciditate la tot ceea ce trăiești alături de cel ales, tot simți o teamă inexplicabilă în raport cu ceea ce urmează să se întâmple.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 octombrie 2019

Suprasolicitarea pe care ai trăit-o pe parcursul ultimelor zile se face resimțită la nivelul capacității tale de a te acomoda la schimbările bruște de situație. Lasă să treacă puțin timp pentru ca lucrurile să se așeze pe un făgaș normal.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 octombrie 2019

Natura impulsivă te conduce mereu spre mijlocul conflictelor. Indiferent de cât de mult încerci să rămâi în-afara acțiunii propriu-zise, sunt situații în care nu reușești să stai deoparte. Tot timpul simți nevoia să te faci auzită, mai ales de anumite persoane care pentru tine reprezintă un etalon social.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 octombrie 2019

Fiecare dintre noi are nevoie de susținere și afecțiune. Acceptarea socială, în anumite contexte, devine pentru tine un etalon pentru împlinirea personală. Viața profesională devine o incertitudine pentru tine din cauza unor evenimente neprevăzute.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 octombrie 2019

Nivelul de energie crește progresiv în această zi. Încă din primele ore ale dimineții simți că poți face multe lucruri pe care ți le dorești și astfel reușești să îți definești poziția în raport cu multe aspecte organizatorice.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 octombrie 2019

Astrele oscilează destul de mult în ceea ce privește suportul pe care ți-l oferă. Venus și Jupiter sunt în opoziție și atmosfera e destul de încărcată, chiar neplacută. Dacă ești într-o relație, legătura dintre tine și partener este afectată de conflictele pe care le aveți.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 octombrie 2019

Compromisurile pe care trebuie să le faci pentru carieră nu îți sunt pe plac. Mai mult decât atât, nici nu par să te ajute să ajungi acolo unde îți dorești. Este important să acționezi, mai ales atunci când este vorba de momente cheie.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 octombrie 2019

Astăzi astrele te îndeamnă să meditezi mai mult asupra stării tale interioare. De cele mai multe ori nu te regăsești în ceea ce cred cei din exterior despre tine. Faptul că nu te identifici cu anumite caracteristici care ți se alocă demonstrează că imaginea de sine este clară.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 octombrie 2019

La serviciu este indicat să îți notezi ideile care îți traversează spontan mintea. Acestea te pot ajuta să îmbunătățesti managementul și modul de lucru din cadrul departamentului din care faci parte. Atingerea succesului presupune un drum presărat cu suișuri și coborâșuri.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 octombrie 2019

Astăzi Saturn încearcă să îți insufle capacitatea de autovindecare de care ești capabilă atunci când ajungi să te conectezi în profunzime cu propria persoană. Mai mult decât atât, compania persoanelor dragi îți oferă întotdeauna confortul de care ai nevoie.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 octombrie 2019

Din cauza acțiunilor tale, există posibilitatea să pari neîndemânatică pe alocuri, iar în anumite contexte, chiar forțată. Acest comportament ambiguu nu te avantajează în plan profesional. Cei din jur așteaptă acțiuni concrete din partea ta, mai ales în situațiile critice.
Articole astro