Horoscopul zilei de 16 octombrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 octombrie 2018

Toată lumea știe despre tine că nu ești un fan al rutinei. Cu toate astea, reușești să urmezi cu strictețe anumite ritualuri. Regulile care îți sunt impuse de managementul companiei unde lucrezi par să se întoarcă împotriva ta. Poate nu este cel mai potrivit moment ca să te răzvrătești.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 octombrie 2018

Programul prestabilit pe care îl urmezi zi de zi suferă destul de multe modificări. Astrele te îndeamnă să te implici în mai multe activități sociale. Alegi să aduci în viața ta schimbarea la nivel spiritual de care ai nevoie. Armonia de care vei avea parte îți va restabili echilibrul emoțional.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 octombrie 2018

Ai senzația că trăiești o mică revoluție în plan social. Energia planetelor pare să aducă în viața ta persoane care nu se potrivesc caracterului tău exuberant, dar sensibil. Alegi să rămâi retrasă și să nu preiei inițiativa. La birou așteaptă-te la o zi intensă din cauza deadline-urilor pe care le ai stabilite.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 octombrie 2018

Problema cu care te confrunți zi de zi este lipsa consecvenței. Continui să faci mereu aceleași greșeli. Niciodată nu reușești să adopți o atitudine degajată în raport cu persoanele toxice din viața ta. Te lași dusă de val și ajungi întotdeauna în aceleași puncte de cotitură.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 octombrie 2018

Alegerile pe care le faci nu sunt întotdeauna raționale. Ți-ai dori enorm acest lucru, însă nu reușești să îți înfrânezi sentimentele. Sunt anumite persoane pentru care ai slăbiciuni evidente. Acest lucru este dăunător pentru echilibrul tău psihic și emoțional.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 octombrie 2018

Chiar dacă îți cunoști slăbiciunile, sunt contexte în care modul de a acționa ajunge să te surprindă chiar și pe tine. Familia ta ia tot felul de decizii, fără însă a te implica în acest proces. Acest mod de a acționa te irită peste măsură. Este necesar să aveți o discuție serioasă în acest sens.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 octombrie 2018

Niște energii puternice creează haos în viața ta. Acțiunile de astăzi au efecte pe termen lung! Ești capabilă să te adaptezi atunci când e necesar să lucrezi în echipă. Astăzi te vei folosi de această abilitate pentru a finaliza împreună cu colegii un proiect esențial pentru companie.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 octombrie 2018

Chiar dacă uneori este posibil să fii destul de intrusivă în raport cu anumite persoane, știi când trebuie să te retragi pentru ca situația să nu degenereze. În plan personal alegi să fii destul de discretă deoarece sunt situații în care îți este frică de judecata celor dragi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 octombrie 2018

Discreția de care dai dovadă în plan social este în avantajul tău. Acest comportament îți aduce apreciere din partea celor din jur. Chiar dacă consideri că nu faci destul de multe în acest sens, persoana iubită vede în tine un aliat de încredere atunci când trebuie să își urmeze visurile.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 octombrie 2018

Nu ai voie să dai greș în acest punct în care te afli în carieră. Totul trebuie să decurgă conform planului prestabilit pentru a nu rata șansa de a avansa pe poziția pe care ți-o dorești. Atunci când vine vorba de viața personală, nu minimaliza dezamăgirea trăită în raport cu o anumită persoană.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 octombrie 2018

Poate nu este momentul potrivit pentru o decizie radicală în plan profesional. Nesiguranța pe care o resimți în raport cu propriile abilități nu te ajută atunci când vine vorba de orice fel de competiție. Chiar dacă nu deții controlul asupra unor anumite lucruri, încearcă să nu îți induci o stare de anxietate.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 octombrie 2018

Nu ești pregătită niciodată pentru tot ceea ce reprezintă ”imprevizibilul”. Pentru a nu mai fi atât de temătoare din cauza necunoscutului, este important să îți asculți intuiția. Aceasta te poate ghida pe drumul cel bun, indiferent de temerile pe care le ai pe moment.
Articole astro