Horoscopul zilei de 16 noiembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 noiembrie 2021

Aventura a lipsit o bună parte din viața ta. Poate asta este ceea ce ai nevoie în momentul de față pentru a te regăsi din punct de vedere emoțional. Este o zi potrivită pentru obiective atinse. Ești determinată și dorești să finalizezi la timp proiectele pe care le ai în desfășurare.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 noiembrie 2021

Ai senzația că trăiești o mică revoluție în plan social. Energia planetelor pare să aducă în viața ta persoane care nu se potrivesc caracterului tău exuberant, dar sensibil. Alegi să rămâi retrasă și să nu preiei inițiativa. La birou așteaptă-te la o zi intensă din cauza deadline-urilor pe care le ai stabilite.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 noiembrie 2021

Sunt anumite persoane pentru care ai slăbiciuni evidente. Acest lucru este dăunător pentru echilibrul tău psihic și emoțional. Se pare că astăzi îți lipsesc punctele de referință care să te ajute să simți armonie în jurul tău. La birou nu ești recompensată pe măsura implicării, iar asta este frustrant.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 noiembrie 2021

Astăzi nu vei fi capabilă să te ascunzi în spatele unei măști. Pui pe tavă sentimente sincere și decizi să faci doar ceea ce simți. Viața te aduce în postura în care ai nevoie de mai multă autenticitate pentru a simți adevărata valoare a lucrurilor de care ai parte.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 noiembrie 2021

Îți place să cauți informații și ești foarte atentă la tot ceea ce se întâmplă în jur. Comunicarea cu partenerii de afaceri este foarte importantă pentru tine. Aceasta te ajută întotdeauna să duci la îndeplinire într-un mod mai rapid multe din taskurile pe care le ai de rezolvat.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 noiembrie 2021

Astăzi astrele te îndeamnă să meditezi mai mult asupra stării tale interioare. De cele mai multe ori nu te regăsești în ceea ce cred cei din exterior despre tine. Faptul că nu te identifici cu anumite caracteristici care ți se alocă demonstrează că imaginea de sine este clar definită.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 noiembrie 2021

Te simți debusolată și lipsită de energie. Echilibrul tău interior este tulburat de energia planetelor. Evenimentele de care ai parte la începutul acestei zile adaugă și ele un plus de agitație, iar tu te simți mai singură ca în orice perioadă a anului. Este posibil să fi acumulat prea multe frustrări.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 noiembrie 2021

Prezența Soarelui rămâne destul de activă în viața ta, iar energia psihică pe care o ”recepționezi” este de necontestat. În relația personală vei avea parte de mult romantism și tandrețe și deși nu ești obișnuită cu un astfel de comportament, te lași iubită de cel ales.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 noiembrie 2021

Pe parcursul acestei zile nu vrei să faci absolut nimic care îți poate induce o senzație de disconfort. Regăsirea forței interioare te va ajuta să găsești răspunsuri la întrebări importante pentru tine. Persoanele cu care interacționezi vor ceda destul de ușor în fața atitudinii tale categorice.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 noiembrie 2021

Fiecare dintre noi are nevoie de susținere și afecțiune. Acceptarea socială, în anumite contexte, devine pentru tine un etalon pentru împlinirea personală. Viața profesională devine o incertitudine pentru tine din cauza unor evenimente neprevăzute.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 noiembrie 2021

Astrele oscilează destul de mult în ceea ce privește suportul pe care ți-l oferă. Venus și Jupiter sunt în opoziție și atmosfera e destul de încărcată, chiar neplacută. Dacă ești într-o relație, legătura dintre tine și partener este afectată de conflictele pe care le aveți.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 noiembrie 2021

Cariera este prioritară pentru tine acum, iar reușitele de care ai parte în aceste zile îți confirmă că ești pe drumul corect. Nimic nu este mai dureros pentru tine decât respingerea pe care o primești de la persoane de care te simți atașată cu adevărat.
Articole astro