Horoscopul zilei de 16 noiembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 noiembrie 2020

Compromisurile pe care trebuie să le faci pentru carieră nu îți sunt pe plac. Dificultatea cu care îți dai voie să simți tot ceea ce este de simțit te împiedică să fii autentică în raport cu cei care contează pentru tine. Comunicarea cu partenerul îți oferă cadrul de care ai nevoie pentru a te simți apreciată și iubită.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 noiembrie 2020

De cele mai multe ori nu te regăsești în ceea ce cred cei din exterior despre tine. Faptul că nu te identifici cu anumite caracteristici care ți se alocă demonstrează că imaginea de sine este clară. Te accepți exact așa cum ești, iar acest lucru este extrem de prețios.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 noiembrie 2020

Nevoia de a accesa noi resurse psihice devine imperioasă odată ce dinamica propriei vieți suferă multe modificări la nivel energetic. Consideri că ai la îndemână multe modalități prin care să ”inviți” armonia să facă parte din viața ta, dar procesul este unul antrenant din punct de vedere psihic.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 noiembrie 2020

Dificultăți sau conflicte mai mult sau mai puțin semnificative te vor agita peste măsură în viața privată. Se pare că astăzi îți lipsesc punctele de referință care să te ajute să simți armonie în jurul tău. Dă-ți voie să simți ceea ce se află acum în prezentul tău!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 noiembrie 2020

Te îndepărtezi într-un mod asumat de anumite persoane din viața ta. Capacitatea ta de a te detașa emoțional este percepută ca fiind un avantaj în relațiile interpersonale. Acest lucru se datorează încrederii în sine pe care nimeni nu ți-o poate zdruncina.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 noiembrie 2020

Empatia și tactul de care dai dovadă în situațiile conflictuale fac din tine o persoană de încredere pentru cei din jur. Deși modul în care alegi să trăiești lucrurile extraordinare de care ai parte în această perioadă nu este unul înțeles de către cei din jur, faci doar ceea ce simți. Nu ai nevoie de aprobarea nimănui.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 noiembrie 2020

Sunt anumite persoane pentru care ai slăbiciuni evidente. Acest lucru este dăunător pentru echilibrul tău psihic și emoțional. Deşi consideri că viaţa te îndeamnă să îţi asculţi inima, sunt situaţii în care ar fi de preferat să fii mai selectivă atunci când faci alegeri.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 noiembrie 2020

Aventura a lipsit întotdeauna din viața ta. Poate asta este ceea ce ai nevoie în momentul de față pentru a te regăsi. Încrederea în sine și firea carismatică te fac să fii de invidiat. Nu ai nimic de pierdut dacă vei încerca să mizezi mai mult pe aceste calități pe care le deții.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 noiembrie 2020

Firea ta conflictuală și agresivă este mult prea ostentativă în anumite situații. Cu toate astea, nu reuşeşti să pui limite. Faci transferuri psihice greu de manageriat. Ajungi mereu în impas emoţional. Această zi aduce cu sine destul de multe frustrări în plan personal.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 noiembrie 2020

Astăzi ești pasibilă la multe schimbări de dispoziție. Temerile tale în raport cu relația personală sunt accentuate în această zi. Deși reușești să privești cu luciditate la tot ceea ce trăiești alături de cel ales, știi că este posibil ca ceea ce simți să nu fie de bun augur pentru legătura emoțională dintre voi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 noiembrie 2020

Această zi va fi una armonioasă pentru tine. În cea mai mare parte a timpului te vei afla printre cei dragi deoarece alegi să nu mergi la birou. Agitația pe care o simți la nivel inconștient va reprezenta pentru tine catalizatorul în tot ceea ce vei face. Deși cei din jur își dau seama de acest lucru, nu îi lași să se ”apropie” prea mult de tine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 noiembrie 2020

Încerci să combați cu și mai multă înverșunare anumite prejudecăți care îți dictează acțiunile și ai succes în acest sens. Chiar dacă lucrurile se întâmplă întotdeauna într-o anumită manieră pentru a da senzația de ordine la nivel universal, tu rămâi răbdătoare și constantă.
Articole astro