Horoscopul zilei de 16 noiembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 noiembrie 2018

Chiar dacă nu ești convinsă de drumul pe care îți dorești să mergi, este important să te lași provocată. Încearcă să lași în urmă persoanele și locurile care nu îți mai oferă nimic nou sau care te fac să stagnezi. Ziua de astăzi se anunță plictisitoare la birou. Asta îți oferă mai mult timp pentru tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 noiembrie 2018

Din păcate, ai tendința să te axezi doar pe lucrurile negative care ți se întâmplă. La serviciu este indicat să îți notezi ideile care îți traversează spontan mintea. Acestea te pot ajuta să îmbunătățesti managmentul și modul de lucru din cadrul departamentului din care faci parte.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 noiembrie 2018

Îți place să fii informată și de aceea ești foarte atentă la tot ceea ce se întâmplă în jur. Comunicarea este foarte importantă pentru tine. Aceasta te ajută întotdeauna să duci la îndeplinire într-un mod mai rapid multe din taskurile pe care le ai de rezolvat la serviciu.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 noiembrie 2018

Deși sunt situații în care este indicat să nu te lași dusă de val, de multe ori acționezi incoștient și fără noimă. Prin acest comportament oarecum pueril, atragi în zona aurei tale doar situații care nu îți oferă oportunități reale de a deveni mai bună în ceea ce faci. Ai nevoie de o redefinire a propriilor obiective.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 noiembrie 2018

Fiecare dintre noi are nevoie de susținere și afecțiune. Acceptarea socială, în anumite contexte, devine pentru tine un etalon pentru împlinirea emoțională. Lucrurile intră pe un făgaș normal în ceea ce privește viața personală. În sfârșit îți dai voie să simți.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 noiembrie 2018

Astăzi trebuie să fii pregatită să acționezi în consecință, indiferent de postura în care te vei afla. În viața personală ești supusă la conflicte emoționale destul de puternice care te vor scoate din zona de confort. Ziua se anunță greoaie în ceea ce privește activitatea de la birou.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 noiembrie 2018

Discreția de care dai dovadă este în avantajul tău. Acest tip de comportament îți aduce apreciere din partea celor din jur. Chiar dacă uneori este posibil să fii totuși destul de intrusivă în raport cu anumite persoane, știi când trebuie să te retragi pentru ca situația să nu degenereze.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 noiembrie 2018

Deși ești o fire individualistă, ești capabilă să te adaptezi atunci când e necesar să lucrezi în echipă. Astăzi te vei folosi de această abilitate. Deși plănuiai o zi liberă, colegii îți sunt recunoscători pentru prezența ta la birou. Te decizi să faci unele lucruri în maniera personală în relație și acest aspect va isca discuții neplăcute.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 noiembrie 2018

Foarte introvertită de fel, îți păstrezi sentimentele și opiniile doar pentru tine. Îndrăgostită în secret, nu poți vorbi despre emoțiile tale cu persoanele din jur. Sentimentele puternice pe care le trăiești te pot afecta destul de mult, însă nu le lași să te domine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 noiembrie 2018

Din cauza energiei lui Uranus există posibilitatea să pari neîndemanatică pe alocuri, iar în anumite contexte, chiar forțată. Acest comportament ambiguu nu te avantajează în plan profesional. Cei din jur așteaptă acțiuni concrete din partea ta, mai ales în situațiile critice.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 noiembrie 2018

Astrele oscilează destul de mult în ceea ce privește suportul pe care ți-l oferă. Venus și Jupiter sunt în opoziție și atmosfera e destul de încărcată, chiar neplacută. Dacă ești într-o relație, legătura dintre tine și partener este afectată de conflictele pe care le aveți.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 noiembrie 2018

Nu reușești să îți dai seama care este strategia pe care trebuie să o aplici pentru a lua cele mai bune decizii. Atunci cand te lași condusă de intuiție, o dai în bară și acest lucru te face vulnerabilă. Nici rațiunea nu pare să îți fie de prea mare ajutor în situațiile de criză.
Articole astro