Horoscopul zilei de 16 martie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 martie 2021

Ești o persoană care este ambiguă în acțiuni și acest lucru poate să creeze conflicte în raport cu persoanele care au așteptări de la tine. Familia te sprijină în tot ceea ce faci și îți oferă afecțiune și stabilitate emoțională, dar în același timp te și epuizează la nivel energetic.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 martie 2021

Nu ești adepta ”scurtăturilor” atunci când vine vorba de îndeplinirea obiectivelor. În anumite momente pe parcursul acestei zile este posibil să fii încercată de o stare de tensiune interioară, dar nu vei da curs acestei trăiri. Îți dorești să faci lucrurile într-un ritm mai lent.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 martie 2021

Din păcate, astăzi ai tendința să te axezi doar pe lucrurile negative care ți se întâmplă. Dacă ești la birou, este indicat să îți notezi ideile care îți traversează spontan mintea. Acestea pot aduce în viața ta schimbarea pe care ți-o dorești la nivel profesional.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 martie 2021

Indiferent de circumstațele în care te afli, reușești mereu să te refocusezi asupra drumului pe care trebuie să îl urmezi. În plan personal astăzi ai parte de o zi agitată. Îți este dor de anumite persoane, dar parcă nu ai curajul să vorbești despre ceea ce simți.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 martie 2021

Din cauza energiei lui Uranus există posibilitatea să pari neîndemânatică pe alocuri, iar în anumite contexte, chiar forțată. Acest comportament ambiguu nu te avantajează în plan profesional. Cei din jur așteaptă acțiuni concrete din partea ta, mai ales în situațiile critice.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 martie 2021

În plan personal alegi să fii destul de discretă deoarece sunt situații în care îți este frică de judecata celor dragi. Intruziunea de care sunt capabili unii oameni este ceva ce te irită peste măsură. Viața ta socială prinde amploare în această perioadă. Ai nevoie să cunoști oameni noi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 martie 2021

Te simți lipsită de energie în raport cu tot ceea ce faci. Parcă tristețea și neputința apasă constant pe umerii tăi. Urmând sfatul celor apropiați, te decizi totuși să îți iei o pauză binemeritată de la tot ceea ce este în jur. Nici responsabilitățile de la birou nu îți mai dau bătăi de cap ca altădată.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 martie 2021

Astrele oscilează destul de mult în ceea ce privește suportul pe care ți-l oferă. Venus și Jupiter sunt în opoziție și atmosfera e destul de încărcată, chiar neplacută. Dacă ești într-o relație, legătura dintre tine și partener este afectată de conflictele pe care le aveți.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 martie 2021

Ai nevoie de o redefinire a propriilor obiective. Discreția de care dai dovadă este în avantajul tău. Acest tip de comportament îți aduce apreciere din partea celor din jur. Regăsirea forței interioare te va ajuta să găsești răspunsuri la întrebări importante pentru tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 martie 2021

Alegi să aduci în viața ta schimbarea la nivel spiritual de care ai nevoie. Armonia de care vei avea parte îți va restabili echilibrul emoțional. Resimți din plin impactul anumitor discuții pe care le porți cu cei din jur, dar asta nu înseamnă că te vei lăsa atât de afectată așa cum o făceai în trecut.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 martie 2021

Dacă astăzi te vei afla la birou, va trebui să iei decizii importante pentru desfășurarea proiectelor pe care le coordonezi. Temerile tale în raport cu relația personală sunt accentuate în această zi. Deși reușești să privești cu luciditate la tot ceea ce trăiești alături de cel ales, starea de neputință nu te părăsește.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 martie 2021

Chiar dacă niciodată nu este prea târziu pentru a învăța din greșeli, sunt momente în care nu reușești să te adaptezi din mers și să integrezi cu succes nimic din ceea ce ți se întâmplă. Atunci când vine vorba de alegeri profesionale, cauți mereu să te sfătuiești cu persoana iubită.
Articole astro