Horoscopul zilei de 16 martie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 martie 2020

Poate nu este momentul potrivit pentru o decizie radicală în plan profesional. Lasă să treacă puțin timp pentru ca lucrurile să se așeze pe un făgaș normal. Atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, constați cu tristețe că încă îți este dificil să te detașezi de anumite persoane.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 martie 2020

Dacă ești într-o relație, legătura dintre tine și partener este afectată de conflictele pe care le aveți. Niciunul dintre voi nu comunică deschis și sincer. Aveți tendința de a mușamaliza propriile sentimente pentru a oferi o stare de confort celuilalt. Aceste mecanism este dăunător pe termen lung.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 martie 2020

Într-o relație, chiar dacă partenerul aduce în discuție viitorul vostru împreună, mintea ta este în altă parte. Nu ai dispoziția necesară pentru a face promisiuni în ceea ce ce privește anumite aspecte și de aceea alegi să eviți astfel de contexte. Mai mult decât atât, în această perioadă ai nevoie să te reculegi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 martie 2020

Din păcate, tu și partenerul nu sunteți compatibili în raport cu multe aspecte esențiale pentru un echilibru în doi. Cu toate astea, reușești să lupți într-un mod cinstit și autentic pentru cel de lângă tine. Această zi te ajută să identifici noi resurse care să te motiveze pentru a atinge succesul.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 martie 2020

Energia pe care o primești din partea lui Jupiter te agită într-un mod neașteptat. Dificultăți sau conflicte mai mult sau mai puțin semnificative te vor intriga în viața privată. Pe parcursul acestei zile vor fi destule momente care o să îți creeze o stare de intrigare.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 martie 2020

Nesiguranța pe care o resimți în raport cu propriile abilități nu te ajută atunci când vine vorba de orice fel de competiție. Capacitatea ta de a te detașa emoțional este percepută ca fiind un avantaj în relațiile interpersonale. Te simți mai mereu neodihnită și încerci să îți ”conservi” energia psihică.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 martie 2020

Încearcă să lași în urmă persoanele și locurile care nu îți mai oferă nimic nou sau care te fac să stagnezi. Ziua de astăzi se anunță destul de ”fadă” din punct de vedere emoțional, dar o pauză de la starea continuă plină de adrenalină este necesară pentru menținerea echilibrului interior.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 martie 2020

Chiar dacă îți este frică că atitudinea pe care o adopți poate fi considerată deplasată, te interesează mai mult efectul pozitiv pe care o astfel de inițiativă îl poate avea asupra carierei tale. Oamenii de calitate din viața ta îți vor oferi întotdeauna momente autentice și de aceea îi vei alege pe ei în pofida altora.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 martie 2020

Astrele îţi năruie visurile în ceea ce priveşte cariera. Evenimente neprevăzute îți distrag atenția de la ceea ce trebuie să faci. Chiar dacă niciodată nu este prea târziu pentru a învăța din greșeli, sunt momente în care nu reușești să integrezi cu succes nimic din ceea ce ți se întâmplă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 martie 2020

Încerci să combați cu și mai multă înverșunare anumite prejudecăți care îți dictează acțiunile și ai succes în acest sens. Chiar dacă lucrurile se întâmplă întotdeauna într-o anumită manieră pentru a da senzația de ordine la nivel universal, tu rămâi răbdătoare și constantă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 martie 2020

De cele mai multe ori nu te regăsești în ceea ce cred cei din exterior despre tine. Faptul că nu te identifici cu anumite caracteristici care ți se alocă demonstrează că imaginea de sine este clară. Te accepți exact așa cum ești. A fost dificil să ajungi în acest punct, dar reușita te răsplătește pe măsură.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 martie 2020

Totul trebuie să decurgă conform planului prestabilit pentru a nu rata o nouă șansă de a avansa pe poziția pe care ți-o dorești. Atunci când acest lucru se va îndeplini, toate eforturile îți vor fi încunnate de succes. Flexibilitatea este esențială în anumite contexte.
Articole astro