Horoscopul zilei de 16 martie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 martie 2019

În plan profesional reușești să îți menții concentrată atenția asupra obiectivelor, deși ești conștientă că ceea ce faci în prezent nu te împlinește. Chiar dacă îți este dificil să prioritezi anumite aspecte personale, trebuie să o faci pentru a menține echilibrul în viața emoțională.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 martie 2019

Prietenii te știu ca fiind o fire mai rece și mai detașată emoțional de problemele celor din jur. Din păcate pentru tine, acest mod de a fi nu este compatibil cu dorința disperată de a găsi fericirea într-o relație intimă. Ideea de compromis nu face parte din ”repertoriul” tău emoțional.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 martie 2019

Parteneriatele profesionale pe care le ai în prezent te ajută să îți pui în aplicare ideile. Chiar dacă modul în care alegi să faci uneori lucrurile nu este înțeles de cei din jur, nu vrei să oferi explicații în acest sens. Persoanele cu care interacționezi trebuie să îți respecte intimitatea.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 martie 2019

Energii puternice creează haos în viața ta. Acțiunile de astăzi au efecte pe termen lung! Ești capabilă să te adaptezi atunci când e necesar să lucrezi în echipă. Astăzi te vei folosi de această abilitate. Chiar dacă este zi de weekend, ai multe locuri în care trebuie să ajungi și o să vrei să faci tot ceea ce ți-ai propus.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 martie 2019

Trăiești într-o continuă agitație emoțională din cauza insecurității. Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine. Așteptările pe care ajungi să le proiectezi asupra celor din jur îți fac rău și ție. În anumite relații din viața ta ai nevoie de mai multă transparență.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 martie 2019

Chiar dacă în trecut ai făcut destul de multe compromisuri, acum este momentul să fii mai categorică în raport cu alegerile pe care le faci. Pentru ca cei din jur să îți susțină inițiativele, este important să le promovezi și să ai încredere în ceea ce poți obține prin intermediul lor.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 martie 2019

Te simți ușor intrigată de anumite aspecte personale. Nu reușești să îți dai seama care este strategia pe care trebuie să o aplici pentru a lua cele mai bune decizii. Atunci cand te lași condusă de intuiție, o dai în bară și acest lucru te face vulnerabilă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 martie 2019

Te lași condusă de ceea ce simți și firea jovială pe care o ai te ajută să traiești intens alături de persoana iubită. Ești destul de sensibilă din punct de vedere al imunității. Atunci când problemele din familie te afectează la nivel psihic, îți dai seama că nu mai ai energie pentru a face ceea ce îți place.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 martie 2019

Alte priorități pe care pur și simplu nu le poți nega sau anula te fac să uiți de propriile nevoi. Sunt multe situații care îți vor provoca o stare intensă de frustrare, dar pentru moment tot ceea ce poți face este să vezi dincolo de lucrurile negative de care ai parte.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 martie 2019

Astăzi ești pasibilă la multe schimbări de dispoziție. Temerile tale în raport cu relația personală sunt accentuate în această zi. Deși reușești să privești cu luciditate la tot ceea ce trăiești alături de cel ales, tot simți o teamă inexplicabilă în raport cu ceea ce urmează să se întâmple.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 martie 2019

Indiferent de ceea ce simți, evită să respingi persoanele care nu-ți îndeplinesc așteptările. Sunt contexte în viața fiecăruia dintre noi care necesită o mai bună înțelegere din partea noastră și deschidere către nou. A fi flexibil și înțelegător nu înseamnă că alegem să ne ”anulăm” pe sine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 martie 2019

Te simți extenuată din punct de vedere psihic. Suprasolicitarea pe care ai trăit-o pe parcursul ultimelor zile se face resimțită la nivelul capacității tale de a te acomoda la schimbările bruște de situație. Lasă să treacă puțin timp pentru ca lucrurile să se așeze pe un făgaș normal.
Articole astro