Horoscopul zilei de 16 martie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 martie 2018

Ți-e greu să te gândești la proiecte pe termen lung sau să te implici mai mult în viața sentimentală, indiferent de cât ți-ai dori acest lucru. Din fericire, este vorba despre o dispoziție trecătoare. Într-o relație, chiar dacă partenerul aduce în discuție viitorul vostru împreună, mintea ta este în altă parte.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 martie 2018

Alegerile pe care le faci nu sunt întotdeauna raționale. Ți-ai dori enorm acest lucru, însă nu reușești să îți înfrânezi sentimentele. Sunt anumite persoane pentru care ai slăbiciuni evidente. Acest lucru este dăunător pentru echilibrul tău psihic și emoțional.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 martie 2018

Dificultăți sau conflicte mai mult sau mai puțin semnificative te vor agita peste măsură în viața privată. Se pare că astăzi îți lipsesc punctele de referință care să te ajute să simți armonie în jurul tău. Alegi să fii agresivă verbal și să îi rănești pe cei care chiar contează pentru tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 martie 2018

Bunele tale maniere și educația sunt dublate astăzi de firea răbdătoare de care dai dovadă. Uneori ești dornică să evadezi din zona de confort doar pentru a trăi sentimenul de independență, de orice fel. Neștiind riscurile pe care ți le asumi în raport cu anumite persoane, alegi să te lași condusă de ceea ce simți.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 martie 2018

Astăzi nu te simți tocmai bine. Ai destule prejudecăți cu privire la viața sentimentală. În ceea ce privește relațiile interpersonale, nu mai ai încredere în oameni. Te gândești mereu la posbilitatea trădării și de aceea acțiunile tale sunt foarte calculate.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 martie 2018

Astrele te susțin necondiționat. Chiar dacă îți este dificil să faci anumite lucruri, mai ales din punct de vedere emoțional, te lași condusă de impulsurile de moment. Această zi se anunță destul de dificilă pentru tine la birou. Colegii sunt conflictuali și agitația din jur te face să fii irascibilă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 martie 2018

Astăzi este posibil să îți asumi riscuri în ceea ce privește business-ul pe care îl conduci, chiar dacă vei părea în ochii celorlalți ca fiind ușor neconvențională în acțiuni. Te orientezi foarte mult către noi idei și o să fii creativă în tot ceea ce întreprinzi. 

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 martie 2018

Din păcate, ai tendința să te axezi doar pe lucrurile negative care ți se întâmplă. La serviciu este indicat să îți notezi ideile care îți traversează spontan mintea. Acestea te pot ajuta să îmbunătățesti managmentul și modul de lucru din cadrul departamentului din care faci parte.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 martie 2018

Sunt unele zile în care pur și simplu îți este dificil să îți dai seama care este mișcarea pe care trebuie să o faci. Astăzi te afli într-o astfel de zi! O persoană autoritară cu care colaborezi te va contrazice haotic și fără sens. Firea sa conflictuală și agresivă este mult prea ostentativă din punctul tău de vedere.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 martie 2018

Îți place să cauți informații și ești foarte atentă la tot ceea ce se întâmplă în jur. Comunicarea este foarte importantă pentru tine. Aceasta te ajută întotdeauna să duci la îndeplinire într-un mod mai rapid multe din taskurile pe care le ai de rezolvat la serviciu.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 martie 2018

Chiar dacă îți cunoști slăbiciunile, sunt contexte în care modul de a acționa ajunge să te surprindă chiar și pe tine. Familia ta ia tot felul de decizii, fără însă a te implica în ele. Acest mod de a acționa te dezgustă și te irită peste măsură. Este necesar să aveți o discuție serioasă pe acest subiect delicat.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 martie 2018

Te simți vulnerabilă din punct de vedere emoțional. Firea ta sensibilă este expusă zilnic la tot felul de injurii venite din partea colegilor de la birou. Poate este momentul să acționezi în acest sens și să te faci auzită de superiori. Gândește-te la confortul tău psihic!
Articole astro