Horoscopul zilei de 16 mai 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 mai 2021

Astrele oscilează destul de mult în ceea ce privește ”suportul energetic” pe care ți-l oferă. Venus și Jupiter sunt în opoziție și atmosfera e destul de încărcată, chiar neplacută. Dacă ești într-o relație, legătura dintre tine și partener este afectată de conflictele pe care le aveți.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 mai 2021

Saturn îți insuflă capacitatea de autovindecare de care ești capabilă atunci când ajungi să te conectezi în profunzime cu propria persoană. Mai mult decât atât, compania persoanelor dragi îți oferă întotdeauna confortul de care ai nevoie.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 mai 2021

Din cauza acțiunilor tale, pari neîndemânatică pe alocuri, iar în anumite contexte, chiar forțată. Acest comportament ambiguu nu te avantajează în plan profesional. Cei din jur așteaptă acțiuni concrete din partea ta, mai ales în situațiile critice.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 mai 2021

Temerile tale în raport cu relația personală sunt destul de accentuate în această zi. Este posibil ca diferențele de opinie sau reacțiile exagerate pe care le-ai surprins la partener să te facă să resimți mult mai intens anxietatea cu privire la un viitor împreună.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 mai 2021

Dificultăți sau conflicte mai mult sau mai puțin semnificative te vor agita peste măsură în viața privată. Se pare că astăzi îți lipsesc punctele de referință care să te ajute să simți armonie în jurul tău. Dă-ți voie să simți ceea ce se află acum în prezentul tău!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 mai 2021

Firea ta conflictuală și agresivă este mult prea ostentativă în anumite situații. Faci transferuri psihice greu de integrat atât pentru tine, cât și pentru cei din jur. Ajungi mereu în impas emoţional. Această zi aduce cu sine destul de multe frustrări în plan personal.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 mai 2021

Prezența Soarelui rămâne destul de activă în viața ta, iar energia psihică pe care o ”recepționezi” este de necontestat. În relația personală vei avea parte de mult romantism și tandrețe și deși nu ești obișnuită cu un astfel de comportament, te lași iubită de cel ales.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 mai 2021

Atunci când vine vorba de pașii pe care trebuie să-i faci pentru propriul confort psihic, nu crezi în limitări. Norocul este de partea ta și de cele mai multe ori, o mână întinsă de cineva necunoscut la momentul potrivit te poate ajuta să îți îndeplinești cu succes obiectivele.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 mai 2021

Neștiind riscurile pe care ți le asumi în raport cu anumite persoane, alegi să te lași condusă de ceea ce simți. Cu toate astea, sunt indicii în comportamentul acestora pe care ar fi de preferat să nu le neutralizezi. Nu ai nevoie de persoane toxice în viața ta.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 mai 2021

Nu te simți pregătită pentru o schimbare radicală în viața ta, chiar dacă ești conștientă că exact asta trăiești în prezent. Ești genul de persoană care se adaptează foarte greu și știi că îți va fi dificil să găsești ancore care să ”te recalibreze” la noua realitate.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 mai 2021

Având în vedere starea de oboseală psihică pe care ai resimțit-o în ultima perioadă, ai nevoie de mai multe activități care să te relaxeze. Programul tău este foarte încărcat, dar doar cu taskuri sau responsabilități care nu vizează propriul echilibru.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 mai 2021

Nevoile tale sunt la fel sau chiar mai importante decât a celorlalți. Chiar dacă anumite aspecte încep să se clarifice, pentru tine tot există multă confuzie și reținere în raport cu anumite persoane. Indiferent de ceea ce simți pe moment, oferă-ți timp pentru a ți se confirma anumite presupuneri.
Articole astro