Horoscopul zilei de 16 mai 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 mai 2020

Chiar dacă timpul nu îți este favorabil, nu te arunci la compromisuri pe care nu le vei putea susține. O persoană înțeleaptă te-a învățat acest lucru și din acel moment simți că ai devenit o altă femeie. Acum, timpul petrecut cu sine este prioritar pentru tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 mai 2020

Indiferent de dispoziția ta de astăzi, o să reușești să faci ceea ce ți-ai propus. Aștepți mai multe informații în legătură cu anumite lucruri, dar asta nu înseamnă că persoanele în cauză trebuie să se simtă vinovate pentru că nu ți le oferă. Fiecare dintre noi are propriile priorități.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 mai 2020

Starea ta de sănătate nu este deloc una favorabilă în această perioadă. Treci prin momente destul de dificile din punct de vedere emoțional și te simți fără resurse. Indiferent de ceea ce crezi despre sine, ai multe motive pentru a zâmbi și a răzbi, indiferent de obstacole.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 mai 2020

Chiar și atunci când treci prin momente critice, ai învățat cum să îți regăsești echilibrul interior. Inspirația îți conduce acțiunile, chiar și atunci când nu vei fi sigură pe ceea ce faci, iar asta face din tine o persoană norocoasă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 mai 2020

Tot ceea ce îți dorești de la cei prezenți în viața ta este onestitatea. Nu îți place să ți se ascundă lucruri pe premisa că în acest fel ți se oferă protecție. Preferi să trăiești tot ceea ce este de trăit, fără a te eschiva din fața provocărilor, de orice fel.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 mai 2020

Vrei să crezi despre tine că tot ceea ce faci demonstrează maturitate și echilibru. Indiferent de cât de mult te minți, inima ta știe că îți este din ce în ce mai dificil să te ”acordezi” la haosul din jur. Te simți mai obosită ca niciodată.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 mai 2020

Starea de confort emoțional pe care o resimți alături de cei în care ai încredere este un catalizator pentru echilibrul tău interior. Scopul acțiunilor tale de pe parcursul acestei zile este de a afla unde te afli din punct de vedere emoţional în raport cu anumite persoane.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 mai 2020

Prioritățile tale în momentul de față sunt succesul profesional și confortul pe care îl resimți atunci când reușești să îți atingi obiectivele pe care le ai stabilite. Nimic din ceea ce se întâmplă în jur nu te poate descuraja. Unele schimbări de care ai parte te pot însă dezechilibra emoțional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 mai 2020

Activitățile de acasă îți vor distrage atenția de la muncă, cel puțin în această zi de weekend. Fire sensibilă, ești mereu ingrijorată pentru toți membrii familiei. Majoritatea dintre ei întâmpină greutăți în aceasta perioadă. O bună parte din probleme sunt temporare însă și oricum nu deții tu rezolvarea lor.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 mai 2020

Sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci atunci când te afli față în față cu persoane care te inhibă. În plan profesional ai parte de reușite și de multe oportunități. Acest lucru se întâmplă pentru că reușești să profiți de toate contextele în care te afli.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 mai 2020

Firea impulsivă te duce spre situații limită. Astăzi este important însă să fii receptivă în raport cu anumite persoane care nu te au la suflet. Este esențial să acționezi, mai ales în momentele cheie. Oportunitățile de dezvoltare pe care le ai nu se pot concretiza fără ajutorul tău.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 mai 2020

Nu reușești să găsești o persoană care să te ajute să îți stabilizezi viața sentimentală și acest lucru se proiectează negativ și asupra carierei și asupra oricărei relații. Orice oportunitate care poate apărea astăzi, este anulată din start dacă tu nu vei prelua inițiativa.
Articole astro