Horoscopul zilei de 16 mai 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 mai 2019

Nu știi nici tu care este motivul din cauza căruia te simți neîmplinită. Ai o carieră așa cum visai, familia este oaza ta de liniște și afecțiune, iar viața socială de care ai parte te ajută să fii zi de zi o persoană mai complexă. Poate este vorba de anumite frustrări personale pe care nu reușești să le identifici.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 mai 2019

Din păcate, ai tendința să te axezi doar pe lucrurile negative care ți se întâmplă. La serviciu este indicat să îți notezi ideile care îți traversează spontan mintea. Acestea te pot ajuta să îmbunătățesti managmentul și modul de lucru din cadrul departamentului din care faci parte.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 mai 2019

Totul în jurul tău pare a fi susceptibil. Relațiile cu oameni importanți pentru tine nu mai prezintă aceiași consistență ca altădată, iar starea ta de spirit este destul de confuză în raport cu acest adevăr. Tot ceea ce știi acum este că nu îți mai dorești să rămâi ”ancorată” în nimic care îți face rău.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 mai 2019

Temerile tale în raport cu relația personală sunt accentuate în această zi. Deși reușești să privești cu luciditate la tot ceea ce trăiești alături de cel ales, știi că este posibil ca ceea ce simți să fie un semnal de alarmă în raport cu ceea ce înseamnă pentru tine împlinirea într-o relație romantică.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 mai 2019

Colegii pe care îi ai nu sunt persoane de încredere. Este de preferat să nu vorbești prea mult cu ei despre acțiunile pe care urmează să le faci în ceea ce privește cariera. Atunci când vine vorba de familie, ajungi să recunoști că aceasta nu mai este o prioritate pentru tine. Acum ai nevoie de timp pentru tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 mai 2019

Încalci regulile impuse chiar de tine, iar acest lucru este destul de grav. Reacția celor din jur nu întârzie să apară și deși nu îți dorești să accepți acest lucru, modul tău de a acționa nu este în concordanță cu nimic din ceea ce presupui la nivel verbal.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 mai 2019

Chiar dacă ești de părere că majoritatea deciziilor sunt raționale, partea emoțională își spune cuvântul în multe dintre aspectele vieții tale. Prinzi mai mult curaj atunci când trebuie să vorbești despre propriile traume și astfel reușești să ”te accesezi” într-un mod mult mai profund și autentic.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 mai 2019

În această perioadă confuză pe care o traversezi ți-e greu să te gândești la proiecte pe termen lung sau să te implici mai mult în viața sentimentală, indiferent de cât de mult ți-ai dori acest lucru. Din fericire, este vorba despre o dispoziție trecătoare.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 mai 2019

Grupurile dinamice din punct de vedere energetic ajung să te suprasolicite din punct de vedere emoțional. Saturn încearcă astăzi să îți insufle capacitatea de autovindecare de care ești capabilă atunci când ajungi să te conectezi în profunzime cu propria persoană.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 mai 2019

Într-o relație, chiar dacă partenerul aduce în discuție viitorul vostru împreună, mintea ta este în altă parte. În momentul de față ai senzația că tot ceea ce are legătură cu propriile emoții este o sursă incontestabilă de dezechilibru și nu vrei să te concentrezi pe acest aspect.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 mai 2019

Alegerile pe care le faci nu sunt întotdeauna raționale. Ți-ai dori enorm acest lucru, însă nu reușești să îți înfrânezi sentimentele. Sunt anumite persoane pentru care ai slăbiciuni evidente. Acest lucru este dăunător pentru echilibrul tău psihic și emoțional.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 mai 2019

Trebuie să lucrezi la comunicare. Punctul tău de vedere este de multe ori susţinut de energia astrelor, dar nu trebuie să te bazezi doar pe acest lucru. Pe parcursul acestei zile reuşeşti să pui în aplicare orice idee îţi traversează mintea, indiferent de riscurile pe care poate le presupune.
Articole astro