Horoscopul zilei de 16 mai 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 mai 2018

Ești mereu disponibilă să-ți ajuți colegii și ei știu acest lucru. Uneori chiar profită de această deschidere de care dai dovadă. Astăzi ai parte de o zi încărcată la birou și te axezi pe taskurile mai urgente pentru a reuși să te încadrezi în deadline-urile stabilite.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 mai 2018

Astăzi ești pasibilă la multe schimbări de dispoziție. Temerile tale în raport cu relația personală sunt accentuate în această zi. Deși reușești să privești cu luciditate la tot ceea ce trăiești alături de cel ales, știi că este posibil ca ceea ce simți să fie începutul sfârșitului legăturii dintre voi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 mai 2018

Din păcate, tu și partenerul nu sunteți compatibili în raport cu multe aspecte esențiale pentru un echilibru în doi. Poate nu este momentul potrivit pentru o decizie radicală în plan profesional. Lasă să treacă puțin timp pentru ca lucrurile să se așeze pe un făgaș normal.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 mai 2018

Nu ai voie să dai greș în acest punct în care te afli în parcursul profesional. Este important să îți menții mintea cât mai lucidă pentru a putea lua cele mai bune decizii. Acasă, în mijlocul familiei, reușești întotdeauna să îți restabilești echilibrul interior.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 mai 2018

Alegerile pe care le faci nu sunt întotdeauna raționale. Ți-ai dori enorm acest lucru, însă nu reușești să îți înfrânezi sentimentele. Într-o relație, chiar dacă partenerul aduce în discuție viitorul vostru împreună, mintea ta este în altă parte.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 mai 2018

Sunt anumite persoane pentru care ai slăbiciuni evidente. Acest lucru este dăunător pentru echilibrul tău psihic și emoțional. Ai crezut dintotdeauna în karmă și asta te-a ferit de decizii greșite. Starea ta spirituală din acest moment te ajută mult în urmarea planurilor stabilite.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 mai 2018

Energia pe care o primești din partea lui Saturn te agită într-un mod neașteptat. Dificultăți sau conflicte mai mult sau mai puțin semnificative te vor agita peste măsură în viața privată. Pe parcursul acestei zile vor fi destule momente care să îți creeze o stare de intrigare.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 mai 2018

Se pare că astăzi îți lipsesc punctele de referință care să te ajute să simți armonie în jurul tău. Alegi să fii agresivă verbal și să îi rănești pe cei care chiar contează pentru tine. Este posibil ca aceasta să fie singura modalitate pe care o ai la îndemână în acest moment pentru descărcarea energiei negative.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 mai 2018

Toată lumea știe despre tine că nu ești un fan al rutinei. Cu toate astea reușești să urmezi cu strictețe anumite ritualuri. Regulile care îți sunt impuse de managementul companiei unde lucrezi par să se întoarcă împotriva ta. Poate nu este cel mai potrivit moment ca să te răzvrătești.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 mai 2018

Programul prestabilit pe care îl urmezi zi de zi suferă destul de multe modificări. Astrele te îndeamnă să te implici în mai multe activități sociale. Alegi să aduci în viața ta schimbarea la nivel spiritual de care ai nevoie. Armonia de care vei avea parte îți va restabili echilibrul emoțional.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 mai 2018

Uneori ești dornică să evadezi din zona de confort doar pentru a trăi sentimenul de independență, de orice fel.  În ceea ce privește relațiile interpersonale, nu mai ai încredere în oameni. Te gândești mereu la posbilitatea trădării și de aceea acțiunile tale sunt foarte calculate.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 mai 2018

Ai senzația că trăiești o mică revoluție în plan social. Energia planetelor pare să aducă în viața ta persoane care nu se potrivesc caracterului tău exuberant, dar sensibil. Alegi să rămâi retrasă și să nu preiei inițiativa. La birou așteaptă-te la o zi intensă din cauza deadline-urilor pe care le ai stabilite.
Articole astro