Horoscopul zilei de 16 iunie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 iunie 2018

Niște energii puternice creează haos în viața ta. Acțiunile de astăzi au efecte pe termen lung! Ești capabilă să te adaptezi atunci când e necesar să lucrezi în echipă. Astăzi te vei folosi de această abilitate. Colegii de birou îți sunt recunoscători pentru prezența ta la birou în zi de weekend.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 iunie 2018

Discreția de care dai dovadă este în avantajul tău. Acest tip de comportament îți aduce apreciere din partea celor din jur. Chiar dacă uneori este posibil să fii totuși destul de intrusivă în raport cu anumite persoane, știi când trebuie să te retragi pentru ca situația să nu degenereze.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 iunie 2018

Poate nu este momentul potrivit pentru o decizie radicală în plan profesional. Lasă să treacă puțin timp pentru ca lucrurile să se așeze pe un făgaș normal. Nu ai voie să dai greș în acest punct în care te afli. Nu minimaliza dezamăgirea trăită în raport cu o anumită persoană.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 iunie 2018

Te simți vulnerabilă din punct de vedere emoțional. Firea ta sensibilă este expusă zilnic la tot felul de injurii venite din partea anumitor persoane. Poate este momentul să acționezi în acest sens și să te faci auzită. Gândește-te la confortul tău psihic!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 iunie 2018

Familia ta ia tot felul de decizii, fără însă a te implica în ele. Acest mod de a acționa te irită peste măsură. Este necesar să aveți o discuție serioasă pe acest subiect delicat. Deși încerci să nu fii tranșantă, cei din jur parcă de provoacă în acest sens.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 iunie 2018

Chiar dacă îți cunoști slăbiciunile, sunt contexte în care modul de a acționa ajunge să te surprindă chiar și pe tine. Uneori ești dornică să evadezi din zona de confort doar pentru a trăi sentimentul de independență, în orice sector al vieții tale.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 iunie 2018

Neștiind riscurile pe care ți le asumi în raport cu anumite persoane, alegi să te lași condusă de ceea ce simți. Cu toate astea, sunt indicii în comportamentul acestora pe care ar fi de preferat să nu le neutralizezi. Nu ai nevoie de persoane toxice în viața ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 iunie 2018

Tentațiile de care ai parte în această perioadă nu vor fi ușor de combătut. Prezența Soarelui rămâne destul de activă. Vei avea parte de mult romantism și tandrețe. Respectă-te și răsfață-te! Intențiile pe care le aveai cândva în raport cu o anumită persoană încep să își piardă din sens.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 iunie 2018

Bunele tale maniere și educația sunt dublate astăzi de firea răbdătoare de care dai dovadă. Deşi consideri că viaţa te îndeamnă să îţi asculţi inima, sunt situaţii în care ar fi de preferat să fii mai selectivă atunci când faci alegeri.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 iunie 2018

Într-o relație, chiar dacă partenerul aduce în discuție viitorul vostru împreună, mintea ta este în altă parte. Este ca şi cum îţi doreşti să fugi de responsabilităţile care presupun implicare pe termen lung. Din păcate, nu reușești să îți dai seama care este cu adevărat problema.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 iunie 2018

Firea ta conflictuală și agresivă este mult prea ostentativă în anumite situații. Cu toate astea, nu reuşeşti să pui limite. Faci transferuri psihice greu de manageriat. Ajungi mereu în impas emoţional. Această zi aduce cu sine destul de multe frustrări în plan personal.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 iunie 2018

Astrele îţi năruire visurile în ceea ce priveşte cariera. Evenimente neprevăzute îți distrag atenția de la ceea ce trebuie să faci. Chiar dacă niciodată nu este prea târziu pentru a învăța din greșeli, sunt momente în care nu reușești să te integrezi cu succes nimic din ceea ce ți se întâmplă.
Articole astro