Horoscopul zilei de 16 iulie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 iulie 2021

Dificultățile pe care le întâmpini în această perioadă te fac să rămâi fără energie, mai ales la nivel psihic. Te miști haotic dintr-o parte în alta și parcă acțiunile tale nu au un scop în sine. Deși ești conștientă că toate resursele se află în tine, consideri că îți este peste măsură de dificil să le accesezi acum.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 iulie 2021

Astăzi ești pasibilă la multe schimbări de dispoziție. Temerile tale în raport cu relația personală sunt accentuate în această zi. Deși reușești să privești cu luciditate la tot ceea ce trăiești alături de cel ales, știi că este posibil ca ceea ce simți să fie începutul sfârșitului legăturii dintre voi.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 iulie 2021

Nu reușești să îți dai seama care este strategia pe care trebuie să o aplici pentru a lua cele mai bune decizii. Atunci cand te lași condusă de intuiție, o dai în bară și acest lucru te face vulnerabilă. Nici rațiunea nu pare să îți fie de prea mare ajutor în situațiile de criză.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 iulie 2021

Energia pe care o primești din partea lui Jupiter te agită într-un mod neașteptat. Dificultăți sau conflicte mai mult sau mai puțin semnificative te vor agita peste măsură în viața privată. Pe parcursul acestei zile vor fi destule momente care o să îți creeze o stare de intrigare.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 iulie 2021

Chiar dacă nu ești convinsă de drumul pe care îți dorești să mergi, este important să te lași provocată. Încearcă să lași în urmă persoanele și locurile care nu îți mai oferă nimic nou sau care te fac să stagnezi. Ziua de astăzi se anunță plictisitoare la birou. Asta îți oferă mai mult timp pentru tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 iulie 2021

Astrele oscilează destul de mult în ceea ce privește suportul pe care ți-l oferă. Venus și Jupiter sunt în opoziție și atmosfera e destul de încărcată, chiar neplacută. Dacă ești într-o relație, legătura dintre tine și partener este afectată de conflictele pe care le aveți.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 iulie 2021

Din păcate, tu și partenerul nu sunteți compatibili în raport cu multe aspecte esențiale pentru o relație echilibrată. Cu toate astea, reușești să lupți într-un mod cinstit și autentic pentru cel de lângă tine. Această zi te ajută să identifici noi resurse care să te motiveze pentru a atinge succesul.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 iulie 2021

Astrele îţi năruie visurile în ceea ce priveşte cariera. Evenimente neprevăzute îți distrag atenția de la ceea ce trebuie să faci. Chiar dacă niciodată nu este prea târziu pentru a învăța din greșeli, sunt momente în care nu reușești să integrezi cu succes nimic din ceea ce ți se întâmplă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 iulie 2021

Îți place să cauți informații și ești foarte atentă la tot ceea ce se întâmplă în jur. Comunicarea este foarte importantă pentru tine. Aceasta te ajută întotdeauna să duci la îndeplinire într-un mod mai rapid multe din taskurile pe care le ai de rezolvat la serviciu, dar și în plan personal.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 iulie 2021

Anumite ”mișcări” care au loc la nivel energetic te provoacă să ieși din zona de confort și să faci lucrurile într-o manieră mai neconvențională. Astăzi te simți creativă. Pui în practică multe idei care îți traversează mintea, chiar dacă unele nu se potrivesc cu ritmul tău de viață.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 iulie 2021

Îţi este greu să îţi menţii intactă conduita atunci când cei din jur încearcă să forțeze anumite lucruri cu care tu nu ești de acord din punct de vedere moral. Chiar dacă în plan profesional nu se întâmplă nimic notabil, atmosfera din viața ta este una armonioasă și nu îți faci griji cu privire la ceea ce va urma.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 iulie 2021

Deși nu recunoști acest lucru, în multe situații în care te vei afla îți va fi foarte greu să alegi între rațiune și sentimente. Chiar dacă majoritatea măsurilor pe care le pui în aplicare în ceea ce privește îmbunătățirea propriului echilibru emoțional nu dau roade, nu trebuie să îți pierzi încrederea.
Articole astro