Horoscopul zilei de 16 iulie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 iulie 2020

Compromisurile pe care trebuie să le faci pentru carieră nu îți sunt pe plac. Mai mult decât atât, nici nu par să te ajute să ajungi acolo unde îți dorești. Te simți debusolată și lipsită de energie. Echilibrul tău interior este tulburat și de energia planetelor.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 iulie 2020

Ești mereu disponibilă să-ți ajuți colegii și ei știu acest lucru. Uneori chiar profită de această deschidere de care dai dovadă. Astăzi ai parte de o zi încărcată la birou și te axezi pe taskurile mai urgente pentru a reuși să te încadrezi în deadline-urile stabilite.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 iulie 2020

Astăzi ești pasibilă la multe schimbări de dispoziție. Temerile tale în raport cu relația personală sunt accentuate în această zi. Deși reușești să privești cu luciditate la tot ceea ce trăiești alături de cel ales, știi că este posibil ca ceea ce simți să fie începutul sfârșitului legăturii dintre voi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 iulie 2020

Indiferența de care ești capabilă uneori le dă celor din jur de gândit. Ești o persoană care este ambiguă în acțiuni și acest lucru poate să creeze conflicte în raport cu persoanele care au așteptări de la tine. În plan profesional nu ai nicio așteptare de la cei cu care lucrezi. În timp ai învățat să fii complet detașată.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 iulie 2020

Nivelul de energie crește progresiv în această zi. Încă din primele ore ale dimineții simți că poți face multe lucruri pe care ți le dorești și astfel reușești să îți definești poziția în raport cu mai multe aspecte organizatorice pe care le-ai tot amânat.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 iulie 2020

A ieși din zona de confort înseamnă o lecție învățată, cel puțin pe jumătate. În ceea ce privește anumite relații de prietenie, alegi să lași totul să decurgă de la sine. Nu ai energia necesară pentru nimic de genul. Rămâi focusată doar pe ceea ce simți și pe dezvoltarea personală.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 iulie 2020

Schimbarea este un lucru benefic pentru fiecare dintre noi. Reușești să te adaptezi la contextele în care te afli. Vrei să ”dai” mai mult în anumite relații, dar sentimentele pe care le nutrești îți dau mesaje mixte și confuze. Acum ești prezentă și autentică, acum te retragi. Tot acest du-te, vino poate fi destul de riscant pentru echilibrul interior.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 iulie 2020

Nu știi nici tu care este motivul din cauza căruia te simți neîmplinită. Ai o carieră așa cum visai, familia este oaza ta de liniște și afecțiune, iar viața socială de care ai parte te ajută să fii zi de zi o persoană mai complexă. Poate este vorba de anumite frustrări personale pe care nu reușești să le identifici.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 iulie 2020

Așteptările pe care ajungi să le proiectezi asupra celor din jur îți fac rău și ție. Chiar dacă în trecut ai făcut destul de multe compromisuri, acum este momentul să fii mai categorică în raport cu alegerile pe care le faci. Din păcate, ai nevoie de apreciere constantă din partea celor din jur pentru a fi în armonie cu propria persoană.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 iulie 2020

Totul în jurul tău pare a fi susceptibil. Relațiile cu oameni importanți pentru tine nu mai prezintă aceiași consistență ca altădată, iar starea ta de spirit este destul de confuză în raport cu acest adevăr. Tot ceea ce știi acum este că nu îți mai dorești să rămâi ”ancorată” în nimic care îți face rău.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 iulie 2020

Încalci regulile impuse chiar de tine, iar acest lucru este destul de grav pentru echilibrul tău interior. Reacția celor din jur nu întârzie să apară și deși nu îți dorești să accepți acest lucru, modul tău de a acționa nu este în concordanță cu nimic din ceea ce presupui la nivel verbal.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 iulie 2020

Deși în zodia ta, Mercur va ocupa cea mai mare parte a timpului o poziție retrogradă, siguranța de sine este cea care te va ghida. La nivel energetic nu vei simți nimic diferit pe parcursul acestei zile. Rămâi la fel de conectată emoțional la cei dragi, te ocupi de toate proiectele pe care le ai în derulare și reușești chiar și să te răsfeți cu tot felul de activități.
Articole astro