Horoscopul zilei de 16 iulie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 iulie 2019

Neștiind riscurile pe care ți le asumi în raport cu anumite persoane, alegi să te lași condusă de ceea ce simți. Cu toate astea, sunt indicii în comportamentul acestora pe care ar fi de preferat să nu le neutralizezi. Nu ai nevoie de persoane toxice în viața ta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 iulie 2019

Bunele tale maniere și educația sunt dublate astăzi de firea răbdătoare de care dai dovadă. Deşi consideri că viaţa te îndeamnă să îţi asculţi inima, sunt situaţii în care ar fi de preferat să fii mai selectivă sau rațională atunci când faci alegeri.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 iulie 2019

Firea ta conflictuală și agresivă este mult prea ostentativă în anumite situații. Faci transferuri psihice greu de integrat atât pentru tine, cât și pentru cei din jur. Ajungi mereu în impas emoţional. Această zi aduce cu sine destul de multe frustrări în plan personal.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 iulie 2019

Într-o relație romantică, chiar dacă partenerul aduce constant în discuție viitorul vostru împreună, mintea ta este în altă parte. Este ca şi cum îţi doreşti să fugi de responsabilităţile care presupun implicare pe termen lung.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 iulie 2019

Te simți anxioasă și incapabilă să te conectezi la toți cei din jurul tău. Lucrurile, întâmplările, emoțiile parcă trec pe lângă tine, fără însă a-și lăsa amprenta asupra universului tău interior. Din păcate, nu reușești să îți dai seama care este cu adevărat problema.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 iulie 2019

Regăsirea forței interioare te va ajuta să găsești răspunsuri fezabile la întrebări importante pentru tine. Deși îți este greu să faci doar ceea ce simți, alegi această cale. Pare a fi mult mai sigură pentru confortul tău emoțional. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 iulie 2019

Compromisurile pe care trebuie să le faci pentru carieră nu îți sunt pe plac. Dificultatea cu care îți dai voie să simți tot ceea ce este de simțit te împiedică să fii autentică în raport cu cei care contează pentru tine. Comunicarea cu partenerul îți oferă cadrul de care ai nevoie pentru a te simți apreciată și iubită.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 iulie 2019

De cele mai multe ori nu te regăsești în ceea ce cred cei din exterior despre tine. Faptul că nu te identifici cu anumite caracteristici care ți se alocă demonstrează că imaginea de sine este clară. Te accepți exact așa cum ești, iar acest lucru este extrem de prețios.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 iulie 2019

Sunt anumite persoane pentru care ai slăbiciuni evidente. Acest lucru este dăunător pentru echilibrul tău psihic și emoțional. Apatia face mereu parte din viața ta de zi cu zi, dar din fericire, este vorba despre o dispoziție trecătoare și fluctuantă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 iulie 2019

Fiind determinată să nu lași niciodată ca lucrurile să decurgă de la sine, faci tot ceea ce ține de tine ca totul să fie bine organizat. Îți place să deții controlul și să te asiguri că întotdeauna demersurile tale se focusează în jurul obiectivelor pe care le ai.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 iulie 2019

Dificultăți sau conflicte mai mult sau mai puțin semnificative te vor agita peste măsură în viața privată. Se pare că astăzi îți lipsesc punctele de referință care să te ajute să simți armonie în jurul tău. Dă-ți voie să simți ceea ce se află acum în prezentul tău!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 iulie 2019

Te îndepărtezi într-un mod asumat de anumite persoane din viața ta. Capacitatea ta de a te detașa emoțional este percepută ca fiind un avantaj în relațiile interpersonale. Acest lucru se datorează încrederii în sine pe care nimeni nu ți-o poate zdruncina.
Articole astro