Horoscopul zilei de 16 iulie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 iulie 2018

Deși nu îți dai seama de acest lucru, binele pe care îl poți face celor din jur este unul de mare valoare atât pentru tine, cât și pentru persoanele în cauză. Fiecare dintre noi are nevoie de susținere și afecțiune. Acceptarea socială, în anumite contexte, devine pentru tine un etalon pentru împlinirea emoțională.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 iulie 2018

Astăzi trebuie să fii pregatită să acționezi în consecință, indiferent de postura în care te vei afla. În viața personală ești supusă la conflicte emoționale destul de puternice care te vor scoate din zona de confort. Ziua se anunță greoaie în ceea ce privește activitatea de la birou.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 iulie 2018

Temerile tale în raport cu relația personală sunt tot mai accentuate. Deși reușești să privești cu luciditate la tot ceea ce trăiești alături de cel ales, știi că este posibil ca ceea ce simți să fie începutul sfârșitului legăturii dintre voi. Din păcate, nu sunteți compatibili în raport cu multe aspecte esențiale.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 iulie 2018

Dacă ești implicată într-o relație, iubirea celui de lângă tine te ajută să te simți dorită și apreciată. Poate nu este momentul potrivit pentru o decizie radicală în plan profesional. Lasă să treacă puțin timp pentru ca lucrurile să se așeze pe un făgaș normal.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 iulie 2018

În acest început de săptămână este esențial modul în care pui problema. Indiferent de contradicția în care te afli, trebuie să aduci argumente solide care să îți susțină poziția. La birou reușești să nu te lași influențată de dorința celor din jur de a te atrage în tot felul de acțiuni imorale.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 iulie 2018

Nivelul de energie crește progresiv în aceată perioadă. Cu fiecare zi care trece simți că poți face multe lucruri pe care ți le dorești și astfel reușești să îți definești poziția în raport cu multe aspecte. Viața profesională devine o incertitudine pentru tine din cauza unor evenimente neprevăzute.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 iulie 2018

Te lași condusă de ceea ce simți și firea jovială pe care o ai te ajută să traiești intens alături de persoana iubită. Ești sensibilă din punct de vedere al imunității. Este posibil să contactezi un virus destul de puternic care te va ține la pat pentru câteva zile. Cu toate astea, reușești să te odihnești.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 iulie 2018

Te simți ușor intrigată de anumite aspecte personale. Nu reușești să îți dai seama care este strategia pe care trebuie să o aplici pentru a lua cele mai bune decizii. Atunci cand te lași condusă de intuiție, o dai în bară și acest lucru te face să te simți vulnerabilă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 iulie 2018

Ți-e greu să te gândești la proiecte pe termen lung sau să te implici mai mult în viața sentimentală, indiferent de cât de mult ți-ai dori acest lucru. Din fericire, este vorba despre o dispoziție trecătoare. Într-o relație, chiar dacă partenerul aduce în discuție viitorul vostru împreună, nu oferi niciun feedback în acest sens.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 iulie 2018

Sunt anumite persoane pentru care ai slăbiciuni evidente. Acest lucru este dăunător pentru echilibrul tău psihic și emoțional. Le alegi întotdeauna în pofida propriei persoane. Coordonarea colegilor este necesară la locul de muncă. O atitudine deschisă și dedicată aduce garantat succes întregii echipe.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 iulie 2018

Chiar dacă niciodată nu este prea târziu pentru a învăța din greșeli, sunt momente în care nu reușești să te integrezi cu succes nimic din ceea ce ți se întâmplă. Deși sunt situații în care este indicat să te lași dusă de val, de multe ori acționezi incoștient și fără noimă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 iulie 2018

Niște energii puternice creează haos în viața ta. Acțiunile de astăzi au efecte pe termen lung! Atunci când vine vorba de alegeri profesionale, cauți mereu să te sfătuiești cu persoana iubită. Aceasta îți induce o stare de echilibru și astfel privești lucrurile cu mai multă maturitate.
Articole astro