Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 ianuarie 2021

Compromisurile pe care trebuie să le faci pentru carieră nu îți sunt pe plac. Mai mult decât atât, nici nu par să te ajute să ajungi acolo unde îți dorești. Te simți debusolată și lipsită de energie. Echilibrul tău interior este tulburat și de energia planetelor.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 ianuarie 2021

Astăzi ești pasibilă la multe schimbări de dispoziție. Temerile tale în raport cu relația personală sunt accentuate în această zi. Deși reușești să privești cu luciditate la tot ceea ce trăiești alături de cel ales, știi că este posibil ca ceea ce simți să fie începutul sfârșitului legăturii dintre voi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 ianuarie 2021

Nu ai voie să dai greș în acest punct în care te afli în parcursul profesional. Este important să îți menții mintea cât mai lucidă pentru a putea lua cele mai bune decizii. Acasă, în mijlocul familiei, reușești întotdeauna să îți restabilești echilibrul interior.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 ianuarie 2021

Din cauza acțiunilor tale, există posibilitatea să pari neîndemânatică pe alocuri, iar în anumite contexte, chiar forțată. Acest comportament ambiguu nu te avantajează în plan profesional. Cei din jur așteaptă acțiuni concrete din partea ta, mai ales în situațiile critice.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 ianuarie 2021

Nesiguranța pe care o resimți dintotdeauna în raport cu propriile abilități nu te ajută atunci când vine vorba de orice fel de competiție. Chiar dacă nu deții controlul asupra unor anumite lucruri, contextele în care te afli îți oferă șanse inegalabile de a te autodepăși. Fii deschisă către noi experiențe!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 ianuarie 2021

Nivelul de energie crește progresiv în această zi de weekend. Încă din primele ore ale dimineții simți că poți face multe lucruri pe care ți le dorești și astfel reușești să îți definești poziția în raport cu mai multe aspecte organizatorice pe care le-ai tot amânat.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 ianuarie 2021

Fără să verbalizezi ceea ce simți, trebuie să fii conștientă că întotdeauna aștepți ca cei din jur să te laude și să îți observe frumusețea. Această nevoie devine cu atât mai accentuată cu cât încrederea în sine fluctuează din cauza unor evenimente asupra cărora nu ai control.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 ianuarie 2021

În viața personală ești supusă la conflicte emoționale destul de puternice care te vor scoate din zona de confort. Oamenii de calitate din viața ta îți vor oferi întotdeauna momente autentice și de aceea îi vei alege pe ei în pofida altora.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 ianuarie 2021

Pur și simplu, nu îți dorești să îți expui vulnerabilitatea. Jupiter va adopta o poziție mult prea ”contrariată” pentru a te putea ghida în aceste momente dificile în care te afli. Fără sprijinul unei persoane de încredere, îți va fi destul de dificil să îți restabilești echilibrul interior.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 ianuarie 2021

Fiecare dintre noi are nevoie de susținere și afecțiune. Acceptarea socială, în anumite contexte, devine pentru tine un etalon pentru împlinirea personală. Viața profesională devine o incertitudine pentru tine din cauza unor evenimente neprevăzute.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 ianuarie 2021

Astăzi astrele te îndeamnă să meditezi mai mult asupra stării tale interioare. De cele mai multe ori nu te regăsești în ceea ce cred cei din exterior despre tine. Faptul că nu te identifici cu anumite caracteristici care ți se alocă demonstrează că imaginea de sine este clară.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 ianuarie 2021

Astăzi ești pasibilă la multe schimbări de dispoziție. Temerile tale în raport cu relația personală sunt accentuate în această zi. Deși reușești să privești cu luciditate la tot ceea ce trăiești alături de cel ales, știi că este posibil ca ceea ce simți să nu fie de bun augur pentru legătura emoțională dintre voi.
Articole astro