Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 ianuarie 2020

Astăzi nu vei fi capabilă să te ascunzi în spatele unei măști. Pui pe tavă sentimente sincere și decizi să faci doar ceea ce simți. Viața te aduce în postura în care ai nevoie de mai multă autenticitate pentru a simți adevărata valoare a lucrurilor de care ai parte.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 ianuarie 2020

Astrele oscilează destul de mult în ceea ce privește suportul pe care ți-l oferă. Venus și Jupiter sunt în opoziție și atmosfera e destul de încărcată, chiar neplacută. Dacă ești într-o relație, legătura dintre tine și partener este afectată de conflictele pe care le aveți.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 ianuarie 2020

Firea ta sensibilă și vulnerabilă este expusă zilnic la tot felul de injurii venite din partea colegilor de la birou. Poate este momentul să acționezi în acest sens și să te faci auzită de superiori. Gândește-te la confortul tău psihic!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 ianuarie 2020

Îți place să cauți informații și ești foarte atentă la tot ceea ce se întâmplă în jur. Comunicarea cu partenerii de afaceri este foarte importantă pentru tine. Aceasta te ajută întotdeauna să duci la îndeplinire într-un mod mai rapid multe din taskurile pe care le ai de rezolvat.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 ianuarie 2020

Chiar dacă nu ești convinsă de drumul pe care îți dorești să mergi, este important să te lași provocată. Încearcă să lași în urmă persoanele și locurile care nu îți mai oferă nimic nou sau care te fac să stagnezi. Ziua de astăzi se anunță plictisitoare la birou. Asta îți oferă mai mult timp pentru tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 ianuarie 2020

Sunt anumite persoane pentru care ai slăbiciuni evidente. Acest lucru este dăunător pentru echilibrul tău psihic și emoțional. Se pare că astăzi îți lipsesc punctele de referință care să te ajute să simți armonie în jurul tău. La birou nu ești recompensată pe măsura implicării, iar asta este frustrant.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 ianuarie 2020

Deși sunt situații în care este indicat să nu te lași dusă de val, de multe ori acționezi incoștient și fără noimă. Prin acest comportament oarecum pueril, atragi în zona aurei tale doar situații care nu îți oferă oportunități reale de a deveni mai bună în ceea ce faci. Ai nevoie de o redefinire a propriilor obiective.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 ianuarie 2020

Foarte introvertită de fel, îți păstrezi sentimentele și opiniile doar pentru tine. Îndrăgostită în secret, nu poți vorbi despre emoțiile tale cu persoanele din jur. Sentimentele puternice pe care le trăiești te pot afecta destul de mult, însă nu le lași să te domine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 ianuarie 2020

Programul prestabilit pe care îl urmezi zi de zi suferă destul de multe modificări. Astrele te îndeamnă să te implici în mai multe activități sociale. Alegi să aduci în viața ta schimbarea la nivel spiritual de care ai nevoie. Armonia de care vei avea parte îți va restabili echilibrul emoțional.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 ianuarie 2020

Ai senzația că trăiești o mică revoluție în plan social. Energia planetelor pare să aducă în viața ta persoane care nu se potrivesc caracterului tău exuberant, dar sensibil. Alegi să rămâi retrasă și să nu preiei inițiativa. La birou așteaptă-te la o zi intensă din cauza deadline-urilor pe care le ai stabilite.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 ianuarie 2020

Discreția de care dai dovadă este în avantajul tău. Acest tip de comportament îți aduce apreciere din partea celor din jur. Chiar dacă uneori este posibil să fii totuși destul de intrusivă în raport cu anumite persoane, știi când trebuie să te retragi pentru ca situația să nu degenereze.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 ianuarie 2020

Familia ta ia tot felul de decizii, fără însă a te implica în ele. Acest mod de a acționa te irită peste măsură. Este necesar să aveți o discuție serioasă pe acest subiect delicat. Deși încerci să nu fii tranșantă, cei din jur parcă de provoacă în acest sens.
Articole astro