Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 ianuarie 2019

Aventura a lipsit întotdeauna din viața ta. Poate asta este ceea ce ai nevoie în momentul de față pentru a te regăsi. Încrederea în sine și firea carismatică te fac să fii de invidiat. Nu ai nimic de pierdut dacă vei încerca să mizezi mai mult pe aceste calități pe care le deții.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 ianuarie 2019

Deși nu recunoști acest lucru, în multe situații în care te vei afla îți va fi foarte greu să alegi între rațiune și sentimente. Chiar dacă majoritatea măsurilor pe care le pui în aplicare în ceea ce privește îmbunătățirea propriului echilibru emoțional nu dau roade, nu trebuie să îți pierzi încrederea.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 ianuarie 2019

Astăzi te simți lipsită de energie și parcă nu te poți apuca să faci absolut nimic. Te muți dintr-un loc în altul și aștepți doar să treacă timpul. Orele acestea care se scurg fără un scop sau sens pentru tine vor ajunge să te frustreze odată ce îți vei da seama de modul nefast în care alegi să faci lucrurile.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 ianuarie 2019

Încerci să combați cu și mai multă înverșunare anumite prejudecăți care îți dictează acțiunile și ai succes în acest sens. Chiar dacă lucrurile se întâmplă întotdeauna într-o anumită manieră pentru a da senzația de ordine la nivel universal, tu rămâi răbdătoare și constantă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 ianuarie 2019

Astrele îţi năruie visurile în ceea ce priveşte cariera. Evenimente neprevăzute îți distrag atenția de la ceea ce trebuie să faci. Chiar dacă niciodată nu este prea târziu pentru a învăța din greșeli, sunt momente în care nu reușești să integrezi cu succes nimic din ceea ce ți se întâmplă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 ianuarie 2019

Firea ta conflictuală și agresivă este mult prea ostentativă în anumite situații. Cu toate astea, nu reuşeşti să pui limite. Faci transferuri psihice greu de manageriat. Ajungi mereu în impas emoţional. Această zi aduce cu sine destul de multe frustrări în plan personal.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 ianuarie 2019

Cei din jur nu sunt pregătiți să primească din partea ta tot felul de inputuri. Deși consideri că nu ai dificultăți în nimic din ceea ce ține de comunicare, sunt multe contexte în care nu reușești să te faci înțeleasă. Mesajul pe care îl transmiți creează confuzie.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 ianuarie 2019

Niște energii puternice creează haos astăzi în viața ta. Acțiunile pe care le faci au efecte pe termen lung și trebuie să fii discretă. Chiar dacă ești o fire individualistă, ești capabilă să te adaptezi atunci când este necesar să lucrezi în echipă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 ianuarie 2019

Astăzi ești pasibilă la multe schimbări de dispoziție. Temerile tale în raport cu relația personală sunt accentuate în această zi. Deși reușești să privești cu luciditate la tot ceea ce trăiești alături de cel ales, știi că este posibil ca ceea ce simți să fie începutul sfârșitului legăturii dintre voi.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 ianuarie 2019

Poate nu este momentul potrivit pentru o decizie radicală în plan profesional. Lasă să treacă puțin timp pentru ca lucrurile să se așeze pe un făgaș normal. Odată cu începutul unui nou an, agitația din jur își lasă amprenta și asupra modului în care alegi să acționezi în situațiile critice.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 ianuarie 2019

Astăzi nu vei fi capabilă să te ascunzi în spatele unei măști. Pui pe tavă sentimente sincere și decizi să faci doar ceea ce simți. Viața te aduce în postura în care ai nevoie de mai multă autenticitate pentru a simți adevărata valoare a lucrurilor de care ai parte.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 ianuarie 2019

Încrederea cu care îți vei susține astăzi punctul de vedere te va ajuta să te remarci în fața superiorilor. Chiar dacă îți este frică că atitudinea pe care o adopți poate fi considerată deplasată, te interesează mai mult efectul pozitiv pe care o astfel de inițiativă îl poate avea asupra carierei tale.
Articole astro