Horoscopul zilei de 16 februarie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 februarie 2021

Opiniile celor din jur contează mai mult pentru tine decât propriile emoții. Ai nevoie de timp pentru tine. O drumeție de una singură, prin natură, te poate ajuta să dai un alt înțeles anumitor evenimente care au loc în viața ta. De asemenea, te poate pune în contact într-un mod autentic cu propriul sine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 februarie 2021

Panica care îți cuprinde uneori simțurile este de neînțeles, mai ales pentru cei care te cunosc. Încrederea în propria persoană nu este deloc șubredă, și cu toate astea, nu îți găsești locul în relațiile importante din viața ta. Sunt momente în care parcă te simți acaparată de lumea celorlalți și uiți cu desăvârșire de sine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 februarie 2021

Se pare că astăzi îți lipsesc punctele de referință care să te ajute să simți armonie în jurul tău. Alegi să fii agresivă verbal și să îi rănești pe cei care chiar contează pentru tine. Este posibil ca aceasta să fie singura modalitate pe care o ai la îndemână în acest moment pentru descărcarea energiei negative.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 februarie 2021

Din cauza stării agitate pe care o ai de câteva zile, este posibil să îți scadă imunitatea și să ai câteva probleme minore de sănătate. În timpul liber încearcă să te focusezi pe activități care să te destindă și să te și dezvolte ca profesionist.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 februarie 2021

Deși nu îți dorești acest lucru, situația cu care te confrunți în relația personală pare să tergiverseze unele decizii profesionale. Timpul nu este aliatul tău în această perioadă. Dacă este nevoie să riști, fă-0! Este posibil să fii plăcut suprinsă de tot ceea ce urmează să trăiești.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 februarie 2021

Energia primită din partea astrelor va face ca lucrurile să se precipite și vei fi nevoită să iei decizii care vor avea un efect de durată asupra armoniei pe care o resimți în prezent. Te îndepărtezi tot mai mult de anumite persoane. Simți că acesta este mesajul pe care și ele ți-l transmit. Din păcate, încă te lași ghidată de presupuneri și aparențe.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 februarie 2021

Alte priorități pe care pur și simplu nu le poți nega sau anula te fac să uiți de propriile nevoi. Sunt multe situații care îți vor provoca o stare intensă de frustrare. Pentru moment tot ceea ce poți face este să vezi dincolo de lucrurile negative de care ai parte.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 februarie 2021

Această zi aduce cu sine destul de multe frustrări în plan personal. Lucrurile, întâmplările, emoțiile parcă trec pe lângă tine, fără însă a-și lăsa amprenta asupra universului tău interior. Dă-ți voie să simți ceea ce se află acum în prezentul tău!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 februarie 2021

Neștiind riscurile pe care ți le asumi în raport cu anumite persoane, alegi să te lași condusă de ceea ce simți. Cu toate astea, sunt indicii în comportamentul acestora pe care ar fi de preferat să nu le neutralizezi. Nu ai nevoie de persoane toxice în viața ta.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 februarie 2021

Viața profesională devine o incertitudine pentru tine din cauza unor evenimente neprevăzute. Astrele oscilează destul de mult în ceea ce privește ”suportul”pe care ți-l oferă. Venus și Marte sunt în opoziție clară. Atmosfera din familie e destul de încărcată, pe alocuri chiar neplăcută.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 februarie 2021

Natura impulsivă te conduce mereu spre mijlocul conflictelor. Indiferent de cât de mult încerci să rămâi în-afara acțiunii propriu-zise, sunt situații în care nu reușești să stai deoparte. Tot timpul simți nevoia să te faci auzită, mai ales de anumite persoane care pentru tine reprezintă un etalon social.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 februarie 2021

Dacă ești într-o relație, legătura dintre tine și partener este afectată de conflictele pe care le aveți. Faci transferuri psihice greu de integrat atât pentru tine, cât și pentru cei din jur. Fără să înțelegi exact unde greșsești, ajungi mereu în impas emoţional.
Articole astro