Horoscopul zilei de 16 februarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 februarie 2020

Suprasolicitarea pe care ai trăit-o pe parcursul ultimelor zile se face resimțită la nivelul capacității tale de a te acomoda la schimbările bruște de situație. Din păcate, astăzi tu și partenerul nu sunteți compatibili în raport cu multe aspecte esențiale pentru un echilibru în doi.   

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 februarie 2020

Viața este pentru tine precum iluzie permanentă. Niciodată nu reușești să ai încredere în ceea ce simt cei de lângă tine. Chiar dacă îți este dificil să prioritezi anumite aspecte personale, trebuie să o faci pentru a menține echilibrul în viața emoțională.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 februarie 2020

Energia pe care o primești din partea lui Jupiter te agită într-un mod neașteptat. Dificultăți sau conflicte mai mult sau mai puțin semnificative te vor agita peste măsură în viața privată. Pe parcursul acestei zile vor fi destule momente care o să îți creeze o stare de intrigare.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 februarie 2020

Astăzi ești pasibilă la multe schimbări de dispoziție. Temerile tale în raport cu relația personală sunt accentuate în această zi. Deși reușești să privești cu luciditate la tot ceea ce trăiești alături de cel ales, tot simți o teamă inexplicabilă în raport cu ceea ce urmează să se întâmple.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 februarie 2020

În plan profesional reușești să îți menții concentrată atenția asupra obiectivelor, deși ești conștientă că ceea ce faci în prezent nu te împlinește. Ideea de compromis nu face mai parte din ”repertoriul” tău emoțional. Această alegere pe care o faci în mod rațional îți oferă cu adevărat o stare de confort. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 februarie 2020

Încă din primele ore ale dimineții simți că poți face multe lucruri pe care ți le dorești și astfel reușești să îți definești poziția în raport cu multe aspecte organizatorice. Viața profesională devine o incertitudine pentru tine din cauza unor evenimente neprevăzute.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 februarie 2020

Din păcate, astăzi ai tendința să te axezi doar pe lucrurile negative care ți se întâmplă. Starea de agitație pe care o resimți este efectul mai multor neajunsuri de care ai parte. Nu știi niciodată ceea ce trebuie să faci pentru a minimaliza cât mai mult haosul din viața ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 februarie 2020

Influențele astrale de pe parcursul acestei zile sunt puternice. Determinarea celor din familie te îndeamnă și pe tine să ieși în față. Sunt contexte în care îți dorești cu ardoare să te faci auzită. Chiar dacă neglijența celor din jur te afectează destul de serios, reușești totuși să îți menții echilibrul interior.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 februarie 2020

Panica care îți cuprinde uneori simțurile este de neînțeles, mai ales pentru cei care te cunosc. Sunt momente în care parcă te simți acaparată de lumea celorlalți și uiți cu desăvârșire de tine. Compromisurile pe care trebuie să le faci pentru carieră nu îți sunt pe plac și nu le găsești sensul. Acționezi din inerție.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 februarie 2020

Chiar dacă demersurile pe care le faci pentru îndeplinirea planurilor creionate nu par să fie substanțiale în acest moment, lucrurile se vor ”așeza.” Te simți absorbită la un nivel abstract de tot ceea ce trăiești. Ai senzația absurdă că te afli într-un carusel care se învârte cu viteză maximă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 februarie 2020

Realitatea din jurul tău este imperceptibilă. Toată negura aceasta în care te afli este rezultatul agitației și stresului pe care le trăiești dintotdeauna. Întâmplările de care ai parte astăzi au un mare potențial erotic. Deși ai senzația că intri într-un joc periculos, te lași condusă de ceea ce simți.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 februarie 2020

Aventura a lipsit o bună parte din viața ta. Poate asta este ceea ce ai nevoie în momentul de față pentru a te regăsi din punct de vedere emoțional. Este o zi potrivită pentru obiective atinse. Ești determinată și dorești să finalizezi la timp proiectele pe care le ai în desfășurare.
Articole astro