Horoscopul zilei de 16 februarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 februarie 2019

Îți place să cauți informații și ești foarte atentă la tot ceea ce se întâmplă în jur. Comunicarea este foarte importantă pentru tine. Aceasta te ajută întotdeauna să duci la îndeplinire într-un mod mai rapid multe din taskurile pe care le ai de rezolvat la serviciu, dar și în plan personal.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 februarie 2019

Anumite ”mișcări” care au loc la nivel energetic te provoacă să ieși din zona de confort și să faci lucrurile într-o manieră mai neconvențională. Astăzi te simți creativă. Pui în practică multe idei care îți traversează mintea, chiar dacă unele nu se potrivesc cu ritmul tău de viață.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 februarie 2019

Este nevoie să te securizezi din punct de vedere psihic pentru a nu lăsa ca lucrurile să degenereze. Chiar dacă vorbim de viața intimă sau de carieră, în această perioadă ai nevoie de stabilitate și de siguranță afectivă. Încearcă să te înconjori de persoane pozitive!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 februarie 2019

Ți-e greu să te gândești la proiecte pe termen lung sau să te implici mai mult în viața sentimentală, indiferent de cât ți-ai dori acest lucru. Din fericire, este vorba despre o dispoziție trecătoare. Într-o relație, chiar dacă partenerul aduce constant în discuție viitorul vostru împreună, mintea îți este în altă parte.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 februarie 2019

Îţi este greu să îţi menţii intactă conduita atunci când cei din jur încearcă să forțeze anumite lucruri cu care tu nu ești de acord din punct de vedere moral. Chiar dacă în plan profesional nu se întâmplă nimic notabil, atmosfera din viața ta este una armonioasă și nu îți faci griji cu privire la ceea ce va urma.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 februarie 2019

Toată lumea știe despre tine că ești o fană a rutinei. Cu toate astea, nu reușești să urmezi cu strictețe anumite ritualuri, mai ales atunci când este vorba de propria persoană. Încearcă să schimbi puțin dinamica propriei vieți deoarece starea de neapartenență pe care o resimți se acutizează cu fiecare zi care trece.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 februarie 2019

Regulile care îți sunt impuse de managementul companiei unde lucrezi nu îți sunt pe plac. Duci totul la nivel personal, chiar dacă în acest context nu este vorba despre tine. Poate nu este cel mai potrivit moment ca să te răzvrătești. În această perioadă tulbure din plan personal, ai nevoie de stabilitate în plan profesional.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 februarie 2019

Astăzi ești pregătită să explorezi. Indiferent de ce sector al vieții tale este vorba, vei fi condusă de nevoia de a controla, chiar dacă sunt multe lucruri care doar te încarcă din punct de vedere energetic. Viața profesională ”așteaptă” de la tine o atitudine mai pragmatică pentru a-ți oferi provocările la care visezi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 februarie 2019

Programul stabilit pentru această zi de weekend suferă destul de multe modificări. Astrele te îndeamnă să te implici în mai multe activități sociale. Alegi să aduci în viața ta schimbarea la nivel spiritual de care ai nevoie. Armonia de care vei avea parte îți va restabili echilibrul emoțional.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 februarie 2019

Nevoia de a accesa noi resurse psihice devine imperioasă odată ce dinamica propriei vieți suferă multe modificări la nivel energetic. Consideri că ai la îndemână multe modalități prin care să ”inviți” armonia să facă parte din viața ta, dar procesul este unul antrenant din punct de vedere psihic.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 februarie 2019

Ai senzația că trăiești o mică revoluție în plan social. Energia planetelor pare să aducă în viața ta persoane care nu se potrivesc caracterului tău exuberant, categoric, dar sensibil. Alegi să rămâi retrasă și să nu preiei inițiativa atunci când te afli într-un astfel de context.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 februarie 2019

Sunt anumite persoane pentru care ai slăbiciuni evidente. Acest lucru este dăunător pentru echilibrul tău psihic și emoțional. Deşi consideri că viaţa te îndeamnă să îţi asculţi inima, sunt situaţii în care ar fi de preferat să fii mai selectivă atunci când faci alegeri.
Articole astro