Horoscopul zilei de 16 decembrie 2023

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 decembrie 2023

Astăzi astrele te îndeamnă să meditezi mai mult asupra stării tale interioare. De cele mai multe ori nu te regăsești în ceea ce cred cei din exterior despre tine. Faptul că nu te identifici cu anumite caracteristici care ți se alocă demonstrează că imaginea de sine este clar definită.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 decembrie 2023

Pe parcursul acestei zile nu vrei să faci absolut nimic care îți poate induce o senzație de disconfort. Regăsirea forței interioare te va ajuta să găsești răspunsuri la întrebări importante pentru tine. Persoanele cu care interacționezi vor ceda destul de ușor în fața atitudinii tale categorice.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 decembrie 2023

Din cauza energiei lui Uranus există posibilitatea să pari neîndemânatică pe alocuri, iar în anumite contexte, chiar forțată. Acest comportament ambiguu nu te avantajează în plan profesional. Cei din jur așteaptă acțiuni concrete din partea ta, mai ales în situațiile critice.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 decembrie 2023

Deși autocontrolul nu a fost niciodată o problemă pentru tine, sunt momente în care te pierzi cu firea. Este important să intregrezi cu succes în viața ta și aceste contexte în care îți sunt expuse slăbiciunile. Acasă, în familie, te retragi de fiecare dată când ai nevoie de liniște și armonie.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 decembrie 2023

Astrele oscilează destul de mult în ceea ce privește ”suportul energetic” pe care ți-l oferă. Venus și Jupiter sunt în opoziție și atmosfera e destul de încărcată, chiar neplacută. Dacă ești într-o relație, legătura dintre tine și partener este afectată de conflictele pe care le aveți.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 decembrie 2023

Îți este greu să îți asculți inima și să faci doar ceea ce îți dictează. Raționamentele din mintea ta au nevoie de practicabilitate. Deși energia acestei zile este una pozitivă, seara te va găsi destul de doborâtă de activitatea obositoare pe care o desfășori cu proiectele personale.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 decembrie 2023

Ai senzația că trăiești o mică revoluție în plan social. Energia planetelor pare să aducă în viața ta persoane care nu se potrivesc caracterului tău exuberant, dar sensibil. Alegi să rămâi retrasă și să nu preiei inițiativa. La birou așteaptă-te la o zi intensă din cauza deadline-urilor pe care le ai stabilite.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 decembrie 2023

Încerci să combați cu tot mai multă înverșunare anumite prejudecăți care îți dictează acțiunile și ai succes în acest sens. Chiar dacă lucrurile se întâmplă întotdeauna într-o anumită manieră pentru a da senzația de ordine la nivel universal, tu rămâi răbdătoare și constantă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 decembrie 2023

În plan profesional totul trebuie să decurgă conform planului prestabilit pentru a nu rata o nouă șansă de a avansa pe poziția pe care ți-o dorești. Atunci când acest lucru se va îndeplini, toate eforturile îți vor fi încunnate de succes. Flexibilitatea este esențială în anumite contexte.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 decembrie 2023

Sunt anumite persoane pentru care ai slăbiciuni evidente. Acest lucru este dăunător pentru echilibrul tău psihic și emoțional. Se pare că astăzi îți lipsesc punctele de referință care să te ajute să simți armonie în jurul tău. La birou nu ești recompensată pe măsura implicării, iar asta este frustrant.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 decembrie 2023

Prezența Soarelui rămâne destul de activă în viața ta, iar energia psihică pe care o ”recepționezi” este de necontestat. În relația personală vei avea parte de mult romantism și tandrețe și deși nu ești obișnuită cu un astfel de comportament, te lași iubită de cel ales.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 decembrie 2023

Astăzi astrele te îndeamnă să meditezi mai mult asupra stării tale interioare. De cele mai multe ori nu te regăsești în ceea ce cred cei din exterior despre tine. Faptul că nu te identifici cu anumite caracteristici care ți se alocă demonstrează că imaginea de sine este clar definită.
Articole astro