Horoscopul zilei de 16 decembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 decembrie 2021

Binele pe care îl faci uneori celor din jur este unul de mare valoare atât pentru tine, cât și pentru persoanele în cauză. Fiecare dintre noi are nevoie de susținere și afecțiune. Acceptarea socială, în anumite contexte, devine pentru tine un etalon pentru împlinirea personală.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 decembrie 2021

Programul prestabilit pe care îl urmezi zi de zi suferă destul de multe modificări. Astrele te îndeamnă să te implici în mai multe activități sociale. Alegi să aduci în viața ta schimbarea la nivel spiritual de care ai nevoie. Armonia de care vei avea parte îți va restabili echilibrul emoțional.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 decembrie 2021

Trăiești într-o continuă agitație emoțională din cauza insecurității. Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine. Așteptările pe care ajungi să le proiectezi asupra celor din jur îți fac rău și ție. În anumite relații din viața ta ai nevoie de mai multă transparență.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 decembrie 2021

Chiar dacă uneori este posibil să fii destul de intrusivă în raport cu anumite persoane, știi când trebuie să te retragi pentru ca situația să nu degenereze. Astăzi te simți destul de nesigură cu privire la cariera ta și o să stopezi luarea unor decizii importante.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 decembrie 2021

Grupurile dinamice din punct de vedere energetic ajung să te suprasolicite din punct de vedere emoțional. Pluto încearcă să îți insufle capacitatea de autovindecare de care ești capabilă atunci când ajungi să te conectezi în profunzime cu propria persoană.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 decembrie 2021

Dacă ești într-o relație, legătura dintre tine și partener este afectată de conflictele pe care le aveți. Niciunul dintre voi nu comunică deschis și sincer. Aveți tendința de a mușamaliza propriile sentimente pentru a oferi o stare de confort celuilalt. Aceste mecanism este dăunător pe termen lung.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 decembrie 2021

Astrele oscilează destul de mult în ceea ce privește suportul pe care ți-l oferă. Venus și Jupiter sunt în opoziție și atmosfera e destul de încărcată, chiar neplacută. Dacă ești într-o relație, legătura dintre tine și partener este afectată de conflictele pe care le aveți.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 decembrie 2021

Energia pe care o primești din partea lui Jupiter te agită într-un mod neașteptat. Dificultăți sau conflicte mai mult sau mai puțin semnificative te vor intriga în viața privată. Pe parcursul acestei zile vor fi destule momente care o să îți creeze o stare de intrigare.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 decembrie 2021

Totul trebuie să decurgă conform planului prestabilit pentru a nu rata o nouă șansă de a avansa pe poziția pe care ți-o dorești. Atunci când acest lucru se va îndeplini, toate eforturile îți vor fi încununate de succes. Flexibilitatea este esențială în anumite contexte.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 decembrie 2021

Compromisurile pe care trebuie să le faci pentru carieră nu îți sunt pe plac. Mai mult decât atât, nici nu par să te ajute să ajungi acolo unde îți dorești. Te simți debusolată și lipsită de energie. Echilibrul tău interior este tulburat și de energia planetelor.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 decembrie 2021

Oportunități interesante pot apărea în viața ta pe parcursul acestei zile, chiar dacă nu vei fi conștientă de acest lucru. Atunci când îți dorești să afli ceea ce te interesează, știi să adresezi întrebările corecte. Atunci când vine vorba de familie, nu îți asumi deciziile pe care le iau membrii ei.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 decembrie 2021

Te simți debusolată și lipsită de energie. Echilibrul tău interior este tulburat de energia planetelor. Evenimentele de care ai parte la începutul acestei zile adaugă și ele un plus de agitație, iar tu te simți mai singură ca în orice perioadă a anului. Este posibil să fi acumulat prea multe frustrări.
Articole astro