Horoscopul zilei de 16 decembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 decembrie 2019

Grupurile dinamice din punct de vedere energetic ajung să te suprasolicite din punct de vedere emoțional. Pluto încearcă să îți insufle capacitatea de autovindecare de care ești capabilă atunci când ajungi să te conectezi în profunzime cu propria persoană.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 decembrie 2019

Din cauza energiei lui Uranus există posibilitatea să pari neîndemanatică pe alocuri, iar în anumite contexte, chiar forțată. Acest comportament ambiguu nu te avantajează în plan profesional. Cei din jur așteaptă acțiuni concrete din partea ta, mai ales în situațiile critice.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 decembrie 2019

Astrele oscilează destul de mult în ceea ce privește suportul pe care ți-l oferă. Venus și Jupiter sunt în opoziție și atmosfera e destul de încărcată, chiar neplacută. Dacă ești într-o relație, legătura dintre tine și partener este afectată de conflictele pe care le aveți.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 decembrie 2019

Nu reușești să îți dai seama care este strategia pe care trebuie să o aplici pentru a lua cele mai bune decizii. Atunci cand te lași condusă de intuiție, o dai în bară și acest lucru te face vulnerabilă. Nici rațiunea nu pare să îți fie de prea mare ajutor în situațiile de criză.    

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 decembrie 2019

Dacă astăzi te vei afla la birou, va trebui să iei decizii importante pentru desfășurarea proiectelor pe care le coordonezi. Temerile tale în raport cu relația personală sunt accentuate în această zi. Deși reușești să privești cu luciditate la tot ceea ce trăiești alături de cel ales, starea de neputință nu te părăsește.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 decembrie 2019

Compromisurile pe care trebuie să le faci pentru carieră nu îți sunt pe plac. Mai mult decât atât, nici nu par să te ajute să ajungi acolo unde îți dorești. Te simți debusolată și lipsită de energie. Echilibrul tău interior este tulburat și de energia planetelor.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 decembrie 2019

Participarea activă la planurile sociale în care ești implicată te ajută să întâlnești oameni noi și entuziaști. Schimbarea perspectivei din care analizezi anumite contexte profesionale în care te vei afla astăzi, te va ajuta să îți setezi noi obiective în carieră.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 decembrie 2019

Oportunități interesante pot apărea în viața ta pe parcursul acestei zile, chiar dacă nu vei fi conștientă de acest lucru. Atunci când îți dorești să afli ceea ce te interesează, știi să adresezi întrebările corecte. Atunci când vine vorba de familie, nu îți asumi deciziile pe care le iau membrii ei.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 decembrie 2019

Ești mereu disponibilă să-ți ajuți colegii și ei știu acest lucru. Uneori chiar profită de această deschidere de care dai dovadă. Astăzi ai parte de o zi încărcată la birou și te axezi pe taskurile mai urgente pentru a reuși să te încadrezi în deadline-urile stabilite.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 decembrie 2019

Astăzi ești pasibilă la multe schimbări de dispoziție. Temerile tale în raport cu relația personală sunt accentuate în această zi. Deși reușești să privești cu luciditate la tot ceea ce trăiești alături de cel ales, știi că este posibil ca ceea ce simți să fie începutul sfârșitului legăturii dintre voi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 decembrie 2019

Din păcate, tu și partenerul nu sunteți compatibili în raport cu multe aspecte esențiale pentru o stare de armonie în doi. Poate nu este momentul potrivit pentru o decizie radicală în plan profesional. Lasă să treacă puțin timp pentru ca lucrurile să se așeze pe un făgaș normal.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 decembrie 2019

Nu ai voie să dai greș în acest punct în care te afli în parcursul profesional. Este important să îți menții mintea cât mai lucidă pentru a putea lua cele mai bune decizii. Acasă, în mijlocul familiei, reușești întotdeauna să îți restabilești echilibrul interior.
Articole astro