Horoscopul zilei de 16 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 decembrie 2018

Nivelul de energie crește progresiv în această zi. Încă din primele ore ale dimineții simți că poți face multe lucruri pe care ți le dorești și astfel reușești să îți definești poziția în raport cu multe aspecte organizatorice. Viața profesională devine o incertitudine pentru tine din cauza unor evenimente neprevăzute.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 decembrie 2018

Din păcate, astăzi ai tendința să te axezi doar pe lucrurile negative care ți se întâmplă. Dacă ești la birou, este indicat să îți notezi ideile care îți traversează spontan mintea. Acestea te pot ajuta să îmbunătățesti managmentul și modul de lucru din cadrul departamentului din care faci parte, mai ales că cei din jur se încred în ideile pe care le ai.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 decembrie 2018

În această perioadă trebuie să te concentrezi mai mult asupra carierei. La birou se întâmplă multe lucruri neprevăzute. Având în vedere poziția de începător pe care o ocupi, este nevoie să rămâi receptivă la absolut tot ceea ce se decide. Chiar dacă pentru moment nu te mai poți ocupa de proiectele personale, nu te descuraja.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 decembrie 2018

Starea de agitație pe care o resimți este efectul mai multor neajunsuri de care ai parte. Nu știi niciodată ceea ce trebuie să faci pentru a minimaliza cât mai mult haosul din viața ta. Mai mult decât atât, ai senzația că toate acțiunile pe care le întreprinzi accentuează sentimentul de neconcordanță pe care îl trăiești.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 decembrie 2018

Orice acțiune prezintă avantaje și dezavantaje. Chiar dacă la un anumit moment lucrurile se prezintă într-o manieră mulțumitoare pentru tine, imprevizibilul poate face ca totul să ia o cu totul altă formă. Mai mult decât atât, trebuie să te înveți să trăiești cu entuziasm și dedicare orice clipă a vieții tale.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 decembrie 2018

Indiferența de care ești capabilă uneori le dă celor din jur de gândit. Ești o persoană care este ambiguă în acțiuni și acest lucru poate să creeze conflicte în raport cu persoanele care au așteptări de la tine. Această zi mohorâtă de decembrie îți îngreunează punerea în aplicare a unor idei legate de propriul echilibru interior.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 decembrie 2018

Temerile în raport cu relația personală sunt tot mai accentuate. Deși reușești să privești cu luciditate la tot ceea ce trăiești alături de cel ales, știi că este posibil ca ceea ce simți să fie de fapt efectul distanțării de el. Petreci foarte multe ore la birou. Din păcate, nu sunteți compatibili în raport cu multe aspecte esențiale ale unei vieți în doi.   

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 decembrie 2018

Nu știi nici tu care este motivul din cauza căruia te simți neîmplinită. Ai o carieră așa cum visai, familia este oaza ta de liniște și afecțiune, iar viața socială de care ai parte te ajută să fii zi de zi o persoană mai complexă ți completă. Cu siguranță este vorba de anumite frustrări personale pe care nu reușești să le identifici.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 decembrie 2018

Aspectele practice din cadrul activității de la birou au devenit discutabile în raport cu anumiți colegi. Așteptările personale ale fiecăruia ajung să agite atmosfera de lucru, iar reușitele echipei vor fi primele afectate de lipsa armoniei. În plan personal, impune-ți mai multe obiceiuri sănătoase, mai ales că te simți tot mai rău în ultima perioadă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 decembrie 2018

Natura impulsivă te conduce mereu spre mijlocul conflictelor. Indiferent de cât de mult încerci să rămâi în-afara acțiunii propriu-zise, sunt situații în care nu reușești să stai deoparte. Tot timpul simți nevoia să te faci auzită, mai ales de anumite persoane care pentru tine reprezintă un etalon de dezvoltare în plan profesional.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 decembrie 2018

Intruziunea de care dai dovadă te îndepărtează de anumite persoane mai sensibile și care nu se simt confortabile în fața unei astfel de atitudini. În plan profesional reușești să atingi o serie de obiective care au presupus multă implicare și muncă pe parcursul mai multor luni.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 decembrie 2018

Deși nu îți dai seama de acest lucru, binele pe care îl poți face uneori celor din jur este unul de mare valoare atât pentru tine, cât și pentru persoanele în cauză. Fiecare dintre noi are nevoie de susținere și afecțiune. Acceptarea socială, în anumite contexte, devine pentru tine un etalon pentru împlinirea personală.
Articole astro