Horoscopul zilei de 16 august 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 august 2020

Programul stabilit pentru această zi de weekend suferă destul de multe modificări. Astrele te îndeamnă să te implici în mai multe activități sociale. Alegi să aduci în viața ta schimbarea la nivel spiritual de care ai nevoie. Armonia de care vei avea parte îți va restabili echilibrul emoțional.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 august 2020

Toată lumea știe despre tine că ești o fană a rutinei. Cu toate astea, nu reușești să urmezi cu strictețe anumite ritualuri, mai ales atunci când este vorba de propria persoană. Încearcă să schimbi puțin dinamica propriei vieți deoarece starea de neapartenență pe care o resimți se acutizează cu fiecare zi care trece.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 august 2020

Indiferența de care ești capabilă uneori le dă celor din jur de gândit. Ești o persoană ambiguă în acțiuni. Acest lucru poate să creeze conflicte în raport cu persoanele care au așteptări de la tine. În plan profesional nu ai nicio așteptare de la cei cu care lucrezi. În timp ai învățat să fii complet detașată.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 august 2020

Sunt anumite persoane pentru care ai slăbiciuni evidente. Acest lucru este dăunător pentru echilibrul tău psihic și emoțional. Deşi consideri că viaţa te îndeamnă să îţi asculţi inima, sunt situaţii în care ar fi de preferat să fii mai selectivă atunci când faci alegeri.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 august 2020

Grupurile dinamice din punct de vedere energetic ajung să te suprasolicite din punct de vedere emoțional. Pluto încearcă să îți insufle capacitatea de autovindecare de care ești capabilă atunci când ajungi să te conectezi în profunzime cu propria persoană.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 august 2020

O viață socială intensă este importantă pentru vitalitatea ta. Astăzi vei încerca să implementezi în tot ceea ce faci un sistem de organizare mai riguros. Ai nevoie de mai mult timp pentru propria persoană și această dorință te împinge de la spate să fii cât mai eficientă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 august 2020

Într-o relație romantică, chiar dacă partenerul aduce constant în discuție viitorul vostru împreună, mintea ta este în altă parte. Este ca şi cum tot ceea ce îţi doreşti este să fugi de responsabilităţile care presupun implicare pe termen lung. Nu ești ”făcută” pentru astfel de compromisuri.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 august 2020

Anumite ”mișcări” care au loc la nivel energetic te provoacă să ieși din zona de confort și să faci lucrurile într-o manieră mai neconvențională. Astăzi te simți creativă. Pui în practică multe idei care îți traversează mintea, chiar dacă unele nu se potrivesc cu ritmul tău de viață.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 august 2020

Neștiind riscurile pe care ți le asumi în raport cu anumite persoane, alegi să te lași condusă de ceea ce simți. Cu toate astea, sunt indicii în comportamentul acestora pe care ar fi de preferat să nu le neutralizezi. Nu ai nevoie de persoane toxice în viața ta.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 august 2020

Pur și simplu, nu îți dorești să îți expui vulnerabilitatea. Jupiter va adopta o poziție mult prea ”contrariată” pentru a te putea ghida în aceste momente dificile în care te afli. Fără sprijinul unei persoane de încredere, îți va fi destul de dificil să îți restabilești echilibrul interior.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 august 2020

Această zi va fi una armonioasă pentru tine. În cea mai mare parte a timpului te vei afla printre cei dragi. Agitația pe care o simți la nivel inconștient va reprezenta pentru tine catalizatorul în tot ceea ce vei face. Deși cei din jur își dau seama de acest lucru, nu îi lași să se ”apropie” prea mult de tine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 august 2020

Firea ta conflictuală și agresivă este mult prea ostentativă în anumite situații și acest fapt îi irită pe cei din jur. Faci transferuri psihice greu de controlat și înțeles chiar și de tine, dar și de cei asupra cărora se proiectează. Ajungi mereu în impas emoţional. 
Articole astro